- Makaleler
- 12
Anladım hocam neyse aramaya devam edeyim Max 250ye cikarabilirim bütçemi.
İmkanınız varsa biriktirebilirsiniz, biriktiremezseniz High Power öneriyorum.
Buyrun:
Anladım hocam neyse aramaya devam edeyim Max 250ye cikarabilirim bütçemi.
İmkanınız varsa biriktirebilirsiniz, biriktiremezseniz High Power öneriyorum.
Buyurun:
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
![]()
Bu nasıldır acaba sizin önerdiğinizde iyi miş.
![]()
![]()
Bunu buldum bir de.
Eki Görüntüle 1348021
Eki Görüntüle 1348033
Bunu buldum bir de.
Eki Görüntüle 1348034
Bu var 100 TL yazmış.
1) Zalman PSU'nun sağladığı güç değeri az, kafanızın rahat etmesi için 12v kanalı üzerinden en az 450W güç sağlayan PSU'ları tercih edin. Ekran kartınız yük altında 250W güç tüketimini zorlayabilir, bu da başınızı ağrıtır. High Power iyidir, satıcıyla anlaşırsanız mutlaka tercih edin. (00:34'de gelen düzenleme: High Power ilandan kaldırılmış, sahibinden.com üzerinde Aerocool VX Plus 500W, High Power eco br 500W, High Power HPQ-500ST-H12s gibi modellere bakabilirsiniz)
2) fotoğraftaki elba PSU kaliteli sayılmaz, almanızı önermem.
3) Everest PSU almayın, o da kalitesiz.
1) Zalman PSU'nun sağladığı güç değeri az, kafanızın rahat etmesi için 12v kanalı üzerinden en az 450W güç sağlayan PSU'ları tercih edin. Ekran kartınız yük altında 250W güç tüketimini zorlayabilir, bu da başınızı ağrıtır. High Power iyidir, satıcıyla anlaşırsanız mutlaka tercih edin. (00:34'de gelen düzenleme: High Power ilandan kaldırılmış, sahibinden.com üzerinde Aerocool VX Plus 500W, High Power eco br 500W, High Power HPQ-500ST-H12s gibi modellere bakabilirsiniz)
2) fotoğraftaki elba PSU kaliteli sayılmaz, almanızı önermem.
3) Everest PSU almayın, o da kalitesiz.
127W sıradan işler için ortalama güç tüketimi, o kart 127W'ın üstüne çok rahat bir biçimde çıkar. Ayrıca HD 6850'nin PSU gereksinimlerinde en az 450W PSU öneriliyor. Yine de siz bilirsiniz, sisteminiz kararsız çalışabilir o zaman.Hocam kart 127W çekiyor 250'yi zorlayacağını düşünmüyorum 330W ve üzeri verebilen bir PSU'yu alacağım yeterli olacaktır.
127W sıradan işler için ortalama güç tüketimi, o kart 127Win üstüne çok rahat bir biçimde çıkar. Ayrıca HD 6850'nin PSU gereksinimlerinde en az 450W PSU öneriliyor. Yine de siz bilirsiniz, sisteminiz kararsız çalışabilir o zaman.
AMD ekran kartları hakkında detaylı bilgim yok, üzgünüm.Sağlam güç veren bir 400W ile sorun olacağını sanmıyorum ya HD 7750mi alsam acaba dediğim gibi nasıl bir karttır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.