4 Ağustos 2020 Mesaj: 21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 4 Ağustos 2020 #21 SideWinder dedi: Güneş battıktan yaklaşık 1 saat sonra gözlem süresi başlar. Tabii şu an dolunay var, yeni Ay'ı beklemek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siz güneş batıktan 1 saat sonra başlar diyorsunuz da o kadar vakit yok. Yani genelde saat kaçta oluyor? Veya kaç gün sonra bakayım? Siz bu işler de bilgilisiniz herhalde o yüzden size sorayım dedim .
SideWinder dedi: Güneş battıktan yaklaşık 1 saat sonra gözlem süresi başlar. Tabii şu an dolunay var, yeni Ay'ı beklemek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siz güneş batıktan 1 saat sonra başlar diyorsunuz da o kadar vakit yok. Yani genelde saat kaçta oluyor? Veya kaç gün sonra bakayım? Siz bu işler de bilgilisiniz herhalde o yüzden size sorayım dedim .
KS KS SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 3 Aralık 2020 #22 Hangi lokasyondan bakacaksınız bilmiyorum. Fakat ben, denizseviyesinde - orta düzeyde ışık kirliliği bulunan ve ufku nispeten açık bir bölgede çektim. Videoda Kuyruklu Yıldız'ı barındıran kareleri çekmeye 22:17 gibi başlamışım. 26 Temmuz'da çekmişim ayrıca. Gökyüzü konumu şu şekilde:
Hangi lokasyondan bakacaksınız bilmiyorum. Fakat ben, denizseviyesinde - orta düzeyde ışık kirliliği bulunan ve ufku nispeten açık bir bölgede çektim. Videoda Kuyruklu Yıldız'ı barındıran kareleri çekmeye 22:17 gibi başlamışım. 26 Temmuz'da çekmişim ayrıca. Gökyüzü konumu şu şekilde: