Nerede bu Half-Life 3?

Herkesin yıllar önce bitirdiği Half-Life 2'yi ben yeni bitirdim. Ama sonu çok kötü bitti. Half-Life 3 çıkar mı sizce?

Alyx, petibörüm benim. :)

İlk 2 oyun oyun sektörünü ciddi anlamda etkiledi o kadar sağlam bir şey çıkaramayacakları için lafı bile geçmiyor alyx ise sadece Half-Life kitlesinin çenesini kapatmak içindi.

Herkesin yıllar önce bitirdiği Half-Life 2'yi ben yeni bitirdim. Ama sonu çok kötü bitti. Half-Life 3 çıkar mı sizce?

Alyx, petibörüm benim. :)

Çıkar. Ama ne zaman bilemem. Ben hala bir yerlerde geliştirilmeye başlandığını belli bir kademeye gelmiş olduklarını ama oyunu çıkarmaya korktukları için mükemmel seviyesinde bir oyun yapmak için beklettiklerini düşünüyorum. Half-Life 3 mutlaka gelecektir. Ama ne zaman gelir? Orasını kimse bilemez.

Çıkar. Ama ne zaman bilemem. Ben hala bir yerlerde geliştirilmeye başlandığını belli bir kademeye gelmiş olduklarını ama oyunu çıkarmaya korktukları için mükemmel seviyesinde bir oyun yapmak için beklettiklerini düşünüyorum. Half-Life 3 mutlaka gelecektir. Ama ne zaman gelir? Orasını kimse bilemez.

Adamlar grafiten çok hikayeye odaklandıklarına eminim.

Beklenti Valve çalışanlarını etkileyebilecek en son şeydir. Beğenmezlerse anında bile iptal edebiliyorlar oyunlarını. Grafikten yana bir sıkıntı olmayacaktır çünkü Source 2 gelmiş geçmiş en iyi oyun motoru arasında bulunuyor. Half-Life: Alyx'den bilebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı