2 yıl önce Ramazan kolisi 40 TL iken şuan 100'den başlıyor. Elbette yok o eski ramazanlar. Allah(c.c) ramazan ayında fakir fukarayı anlamamız için bize farz kılmış, birde yardım etmek için insanlara paylaşmak için. Bu ekonomi de milletin ağzına adam akıllı et bile girmezken, cepler boşken gerçekten nasıl yardım yapacaklar acaba. Gerçekten de yok eski ramazanlar.
10 yaş ile alakası yok. Bize 24-25'ten sonra geldi mesela. Dönem ile alakalı.
@Yamete Kudasai Bende 99'dan itibaren bilgisayar vardı. (Babamda ise daha eski, evden eksik olmadı) Yaşım da küçüktü. Ona rağmen hiç buna suç atmadım. Alakası yok yani.
Evet hocam belli yaş seviyeleri var level gibi. Bu leveller 9,18,22,27 ve 35 olarak devam eder. 22 üniversitenin bitişi ve 27 evliliktir. 35 yaş da kendini ihtiyar hissetme yaşıdır. Hepsinin ortak bir noktası vardır. Ramazan'da açlığa dayanamazlar
Evet hocam belli yaş seviyeleri var level gibi. Bu leveller 9,18, 22, 27 ve 35 olarak devam eder. 22 üniversitenin bitişi ve 27 evliliktir. 35 yaş da kendini ihtiyar hissetme yaşıdır. Hepsinin ortak bir noktası vardır. Ramazan'da açlığa dayanamazlar
Üniversiteyi 22 yaşında bitiren zaten hayatından bir şeyleri kaçırmıştır. Ben evlenmedim, o kavşağı da kaçırdım galiba. 35 ise günümüzde hiçbir şey değil. Hayattan umudunu kesenler için bir bahane olabilir.
Üniversiteyi 22 yaşında bitiren zaten hayatından bir şeyleri kaçırmıştır. Ben evlenmedim, o kavşağı da kaçırdım galiba. 35 ise günümüzde hiçbir şey değil. Hayattan umudunu kesenler için bir bahane olabilir.