1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 3 Haziran 2020 #41 Jira dedi: Sevdiğimin yanında, kollarında. Ama öleceksek birlikte ölelim, tek gidilmez uzaklara. Ne demişler; ölüm değilse bizi ayıran, yazık olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun ama, ben ölüyorum sende benimle ölmek ister misin diye. Belki ölmek istemeyebilir. Ciddi iş sonuçta.
Jira dedi: Sevdiğimin yanında, kollarında. Ama öleceksek birlikte ölelim, tek gidilmez uzaklara. Ne demişler; ölüm değilse bizi ayıran, yazık olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun ama, ben ölüyorum sende benimle ölmek ister misin diye. Belki ölmek istemeyebilir. Ciddi iş sonuçta.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Haziran 2020 #42 121228 dedi: Hocam bir sorun ama, ben ölüyorum sende benimle ölmek ister misin diye. Belki ölmek istemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bak bunu hiç düşünmemiştim. Sen git öl, ben böyle mutluyum derse büyük taklaya geliriz.
121228 dedi: Hocam bir sorun ama, ben ölüyorum sende benimle ölmek ister misin diye. Belki ölmek istemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bak bunu hiç düşünmemiştim. Sen git öl, ben böyle mutluyum derse büyük taklaya geliriz.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 3 Haziran 2020 #43 Jira dedi: Bak bunu hiç düşünmemiştim. Sen git öl, ben böyle mutluyum derse büyük taklaya geliriz. Genişletmek için tıkla... Zekasını duygularının önüne koyarsa ve bir duygu yüzünden hayatıma son veremem derse sıkıntı büyük hocam.
Jira dedi: Bak bunu hiç düşünmemiştim. Sen git öl, ben böyle mutluyum derse büyük taklaya geliriz. Genişletmek için tıkla... Zekasını duygularının önüne koyarsa ve bir duygu yüzünden hayatıma son veremem derse sıkıntı büyük hocam.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Haziran 2020 #44 121228 dedi: Zekasını duygularının önüne koyarsa ve bir duygu yüzünden hayatıma son veremem derse sıkıntı büyük hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sevgilime güveniyorum, yapmaz o. İşi hayat kurtarmak olan birinden de ölmesini beklemek abes kaçabilir.
121228 dedi: Zekasını duygularının önüne koyarsa ve bir duygu yüzünden hayatıma son veremem derse sıkıntı büyük hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sevgilime güveniyorum, yapmaz o. İşi hayat kurtarmak olan birinden de ölmesini beklemek abes kaçabilir.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 3 Haziran 2020 #45 Jira dedi: Ben sevgilime güveniyorum, yapmaz o. İşi hayat kurtarmak olan birinden de ölmesini beklemek abes kaçabilir. Genişletmek için tıkla... İşi hayat kurtarmak olan birinden bahsediyorsak hiç sanmıyorum hocam. Ama belli olmaz en güçlü duygudan bahsediyoruz sonuçta burada. İlişkiniz daim olsun, hep mutlu olun inşallah.
Jira dedi: Ben sevgilime güveniyorum, yapmaz o. İşi hayat kurtarmak olan birinden de ölmesini beklemek abes kaçabilir. Genişletmek için tıkla... İşi hayat kurtarmak olan birinden bahsediyorsak hiç sanmıyorum hocam. Ama belli olmaz en güçlü duygudan bahsediyoruz sonuçta burada. İlişkiniz daim olsun, hep mutlu olun inşallah.
MaxP Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #46 Yangın da ölmek güzel olurdu.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 3 Haziran 2020 #47 Tüpü açık unutarak uyuyarak 60 yaşında.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 3 Haziran 2020 #48 Mamaqiyus dedi: Tüpü açık unutarak uyuyarak 60 yaşında. Genişletmek için tıkla... Komşulara ayıp olmasın?
Mamaqiyus dedi: Tüpü açık unutarak uyuyarak 60 yaşında. Genişletmek için tıkla... Komşulara ayıp olmasın?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 3 Haziran 2020 #49 Ölüm elbet gerçekleşecek, yeri önemli değil, önemli olan yaşarken ne yaptığınız.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 3 Haziran 2020 #50 MaxP dedi: Yangın da ölmek güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Yanmak en acılı ölümler listesinde 1. sırada.
MaxP dedi: Yangın da ölmek güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Yanmak en acılı ölümler listesinde 1. sırada.