Nerede ölmek istersiniz?

Sovyet Sputnik 2 (tarihte yörüngeye oturmuş ikinci uzay aracı) Laika isimli bir köpek taşıyordu. 1957 yılında Laika bir uzay aracı ile Dünya etrafında bir yörüngeye gönderilen ilk hayvan oldu. Laika uçuş esnasında öldü. Maalesef Laika’nın bileti tek yönlü kesilmişti. Sovyetler onun yaşamasını beklemiyordu çünkü uzay aracını yörüngeden Dünya’ya getirecek teknoloji henüz geliştirilmemişti.

Ne güzel uzayda sonsuz bir gezi. Biraz absürt ama böyle bir şey olsa güzel olabilirdi aslında.
 
Sovyet sputnik 2 (tarihte yörüngeye oturmuş ikinci uzay aracı) laika isimli bir köpek taşıyordu. 1957 yılında laika bir uzay aracı ile dünya etrafında bir yörüngeye gönderilen ilk hayvan oldu. Laika uçuş esnasında öldü. Maalesef laika’nın bileti tek yönlü kesilmişti. Sovyetler onun yaşamasını beklemiyordu çünkü uzay aracını yörüngeden dünya’ya getirecek teknoloji henüz geliştirilmemişti.

Ne güzel uzayda sonsuz bir gezi. Biraz absürt ama böyle bir şey olsa güzel olabilirdi aslında.
Köpek bu geziden pek de memnun kalmamış anlaşılan.
 
O'nun yanında demiş olayım bari.
Şaka bir yana cidden evlenirsem ve ondan önce öleceksem eşimin yanında ölmeyi tercih ederim. Evlenmeden öleceksem de sevdiğim kadının yanında. Ben zaten ölmüşüm. Üzülsün bi' zahmet.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı