Mehmetdemir1d Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #61 Satanay dedi: Söylemeyin arkadaşlar organ mafyası. ikliminden nefret ettiğim canım Akdeniz. Genişletmek için tıkla... Dostum bu bulanıklaştırma nasıl oluyor.
Satanay dedi: Söylemeyin arkadaşlar organ mafyası. ikliminden nefret ettiğim canım Akdeniz. Genişletmek için tıkla... Dostum bu bulanıklaştırma nasıl oluyor.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 4 Şubat 2021 #62 OLDüyedir3 dedi: Technopat zaten siteye girdiğimiz anda konum bilgilerimizi alıyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla almasın sonra WhatsApp'a döner olay.
OLDüyedir3 dedi: Technopat zaten siteye girdiğimiz anda konum bilgilerimizi alıyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla almasın sonra WhatsApp'a döner olay.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 1 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #63 Gravax06 dedi: Ankara, çinçin. (!) Genişletmek için tıkla... Annem hırsız babam soyguncu. Baba mesleğinden devam. (!) 288313 dedi: Finlandiya/Helsinki. Genişletmek için tıkla... Bir bizde şans yok.
Gravax06 dedi: Ankara, çinçin. (!) Genişletmek için tıkla... Annem hırsız babam soyguncu. Baba mesleğinden devam. (!) 288313 dedi: Finlandiya/Helsinki. Genişletmek için tıkla... Bir bizde şans yok.
Satanay Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 777 Makaleler 1 Yer Ege Bölgesi 4 Şubat 2021 #64 Mehmetdemir1d dedi: Dostum bu bulanıklaştırma nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Yazınızı seçin, üstteki ayar kısmından "diğer"e basıp, satıriçi sürprizbozan'a tıklayın.
Mehmetdemir1d dedi: Dostum bu bulanıklaştırma nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Yazınızı seçin, üstteki ayar kısmından "diğer"e basıp, satıriçi sürprizbozan'a tıklayın.
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 873 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #65 Ankara/Mamak/Akdere
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 4 Şubat 2021 #66 Bir diyarbakırlı eksik ya
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2021 #67 Barış Dinç dedi: NOT: Technopat bilgilerimizi alacak ve bilgilerimizi öğrenecek diyenler hiç gelmesin. NOT 2: Mahalle adı, semt adı vermeden sadece İl/İlçe olarak söylerseniz güzel olur. Nerede oturuyorsunuz? Ben başlıyorum, İzmir/Bayraklı. Genişletmek için tıkla... Hiç bu taraflarda yaşayan yok heralde ben hariç. Muğla/Fethiye
Barış Dinç dedi: NOT: Technopat bilgilerimizi alacak ve bilgilerimizi öğrenecek diyenler hiç gelmesin. NOT 2: Mahalle adı, semt adı vermeden sadece İl/İlçe olarak söylerseniz güzel olur. Nerede oturuyorsunuz? Ben başlıyorum, İzmir/Bayraklı. Genişletmek için tıkla... Hiç bu taraflarda yaşayan yok heralde ben hariç. Muğla/Fethiye
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Şubat 2021 #68 Kocaeli-Gölcük.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 1 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #69 Kenntacho dedi: Hiç bu taraflarda yaşayan yok herhalde ben hariç. Muğla/Fethiye Genişletmek için tıkla... Amcam var orada. Kırgınım amcama. Yengemin akrabalarına Ankara'ya geliyor. 5 dk uzaklıktaki bize gelmiyor. İletirsiniz .
Kenntacho dedi: Hiç bu taraflarda yaşayan yok herhalde ben hariç. Muğla/Fethiye Genişletmek için tıkla... Amcam var orada. Kırgınım amcama. Yengemin akrabalarına Ankara'ya geliyor. 5 dk uzaklıktaki bize gelmiyor. İletirsiniz .
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 4 Şubat 2021 #70 A 10 Thunderbolt ll dedi: Annem hırsız babam soyguncu. Baba mesleğinden devam. (!) Bir bizde şans yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ironi yaptım. Kendim Tekirdağ da otursam da kalbim orada.
A 10 Thunderbolt ll dedi: Annem hırsız babam soyguncu. Baba mesleğinden devam. (!) Bir bizde şans yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ironi yaptım. Kendim Tekirdağ da otursam da kalbim orada.