Afgan ülkesi gibi İstanbul'un o Nezih semtiKötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da.![]()
Afgan ülkesi gibi İstanbul'un o Nezih semtiKötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da.![]()
Not: Technopat bilgilerimizi alacak ve bilgilerimizi öğrenecek diyenler hiç gelmesin.
Not 2: Mahalle adı, semt adı vermeden sadece İl/İlçe olarak söylerseniz güzel olur.
Nerede oturuyorsunuz?
Ben başlıyorum, İzmir/Bayraklı.
Hocam zeytin sevmedikleri için burnunu da sevmiyorlar bence.Kötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da.![]()
Fatih ve Zeytinburnu çok kötü diyorlar doğru mu peki?Hangi pislik varsa burada. En son da şunu gördüm.
İstanbul Zeytinburnu'nda bir bölge için "riskli alan" kararı!
Çok yabancı uyruklu göçmen var Zeytinburnu ve Fatih'te.Fatih ve Zeytinburnu çok kötü diyorlar doğru mu peki?
Kapıda ödeme yapıyorumLahmacun veya başka bir şey göndermek isteyenlere 7/24 açığım. Hediyelerin hepsi kabul edilir. İtinayla kullanılır.
La enayiler adam sizin evinizi öğreniyor (!)
anbul/Avcıar
Anladım Suriyeliler doldurmuşlar güzelim yerleri.Çok yabancı uyruklu göçmen var Zeytinburnu ve Fatih'te.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.