2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 4 Şubat 2021 #81 Kastor dedi: Kötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Afgan ülkesi gibi İstanbul'un o Nezih semti
Kastor dedi: Kötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Afgan ülkesi gibi İstanbul'un o Nezih semti
teknoluethem Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer uzay (şaka şaka)izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 4 Şubat 2021 #82 Barış Dinç dedi: Not: Technopat bilgilerimizi alacak ve bilgilerimizi öğrenecek diyenler hiç gelmesin. Not 2: Mahalle adı, semt adı vermeden sadece İl/İlçe olarak söylerseniz güzel olur. Nerede oturuyorsunuz? Ben başlıyorum, İzmir/Bayraklı. Genişletmek için tıkla... Bende İzmir bayraklı ama karşıyaka sınırı.
Barış Dinç dedi: Not: Technopat bilgilerimizi alacak ve bilgilerimizi öğrenecek diyenler hiç gelmesin. Not 2: Mahalle adı, semt adı vermeden sadece İl/İlçe olarak söylerseniz güzel olur. Nerede oturuyorsunuz? Ben başlıyorum, İzmir/Bayraklı. Genişletmek için tıkla... Bende İzmir bayraklı ama karşıyaka sınırı.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 4 Şubat 2021 #83 Kastor dedi: Kötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam zeytin sevmedikleri için burnunu da sevmiyorlar bence.
Kastor dedi: Kötü bir yer mi orası hocam? İstanbul'u hiç bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam zeytin sevmedikleri için burnunu da sevmiyorlar bence.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 4 Şubat 2021 #84 Bulut2024 dedi: Hangi pislik varsa burada. En son da şunu gördüm. İstanbul Zeytinburnu'nda bir bölge için "riskli alan" kararı! Genişletmek için tıkla... Fatih ve Zeytinburnu çok kötü diyorlar doğru mu peki?
Bulut2024 dedi: Hangi pislik varsa burada. En son da şunu gördüm. İstanbul Zeytinburnu'nda bir bölge için "riskli alan" kararı! Genişletmek için tıkla... Fatih ve Zeytinburnu çok kötü diyorlar doğru mu peki?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #85 Hatay/İskenderun, Malatyalıyım normalde. Atatürk mahallesi Cincon sokak Dönerciler dairesi kat: 332 no: 31. (!)
Hatay/İskenderun, Malatyalıyım normalde. Atatürk mahallesi Cincon sokak Dönerciler dairesi kat: 332 no: 31. (!)
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #86 Aksaray-merkez.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Şubat 2021 #87 Kocaeli-Başiskele. Oturan varsa görüşmek isterim kendisiyle.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 4 Şubat 2021 #88 Kastor dedi: Fatih ve Zeytinburnu çok kötü diyorlar doğru mu peki? Genişletmek için tıkla... Çok yabancı uyruklu göçmen var Zeytinburnu ve Fatih'te.
Kastor dedi: Fatih ve Zeytinburnu çok kötü diyorlar doğru mu peki? Genişletmek için tıkla... Çok yabancı uyruklu göçmen var Zeytinburnu ve Fatih'te.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #89 Birisi42 dedi: Lahmacun veya başka bir şey göndermek isteyenlere 7/24 açığım. Hediyelerin hepsi kabul edilir. İtinayla kullanılır. Genişletmek için tıkla... Kapıda ödeme yapıyorum . YavuzSelim18 dedi: La enayiler adam sizin evinizi öğreniyor (!) anbul/Avcıar Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Gereksiz Hocam birşey soracaktım. Dc hesabınız varsa atarmısınız? Konuyla alakasız biliyorum. Herkesten çok pardon.
Birisi42 dedi: Lahmacun veya başka bir şey göndermek isteyenlere 7/24 açığım. Hediyelerin hepsi kabul edilir. İtinayla kullanılır. Genişletmek için tıkla... Kapıda ödeme yapıyorum . YavuzSelim18 dedi: La enayiler adam sizin evinizi öğreniyor (!) anbul/Avcıar Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Gereksiz Hocam birşey soracaktım. Dc hesabınız varsa atarmısınız? Konuyla alakasız biliyorum. Herkesten çok pardon.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 4 Şubat 2021 #90 271621 dedi: Çok yabancı uyruklu göçmen var Zeytinburnu ve Fatih'te. Genişletmek için tıkla... Anladım Suriyeliler doldurmuşlar güzelim yerleri.
271621 dedi: Çok yabancı uyruklu göçmen var Zeytinburnu ve Fatih'te. Genişletmek için tıkla... Anladım Suriyeliler doldurmuşlar güzelim yerleri.