nxkddnsbskxndbdjdndbshd
Kilopat
Pentagon Ortadoğu sorumlusuyum.
Haha, ilahi! Ömrümüze ömür kattın bu naçiz latifen ile.Pentagon Ortadoğu sorumlusuyum.
Hala sorularına bir cevap alamadıysan, bana sorabilirsin dostum.Sizinle özelden birkaç soru sorma imkanım var mı? Ben de bilgisayar mühendisliği okuyacağım da.
Hızlı köz getir abi!Ottoman Nargile Atölyesi servis elemanı [emoji23]
Hala sorularına bir cevap alamadıysan, bana sorabilirsin dostum.
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda home office şeklinde bilgisayar üzerinden 4 ayrı özel kuruluş ile çalışıyorum.
En yakın arkadaşım İngiltere’de okuyor. Ben de zamanında yurtdışına gidecektim. Neredeyse her şey hazırdı ama Bahçeşehir Üniversitesi olunca burada kalmak istedim. Yine yurt dışı ile ilgili kafana takılan bir şeyi sorarsan yardımcı olmaya çalışabilirim olmadı yakın arkadaşıma danışırız. Eğer kullanıyorsan buradan bana ulaşıp sorabilirsin. Hem daha rahat olur hem de böylece kimseyi rahatsız etmeyiz.Ben daha çok yurt dışı üstüne soracaktım sorularımı. Ama siz madem sormuşsunuz sorayım aklımda mesela ne yapacağım diye sorular var bana ilk tavsiyeniz ne olur ? Ve nerde okuyorsunuz siz
En yakın arkadaşım İngiltere’de okuyor. Ben de zamanında yurtdışına gidecektim. Neredeyse her şey hazırdı ama Bahçeşehir Üniversitesi olunca burada kalmak istedim. Yine yurt dışı ile ilgili kafana takılan bir şeyi sorarsan yardımcı olmaya çalışabilirim olmadı yakın arkadaşıma danışırız. Eğer kullanıyorsan buradan bana ulaşıp sorabilirsin. Hem daha rahat olur hem de böylece kimseyi rahatsız etmeyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.