Pointless Potato
Kilopat
Daha fazla
İstanbul.
İnşallah bu arada sorunun cevabını vermemişim zorunlu olarak Safranbolu.O halde iyi bir bölüm okuyup kendini geliştirmeye bak. İşini iyi yapan insan her yerde rahat yaşar[emoji846] İleride düşünürsün.
Çok gelişmemiş bir yer olsa da güzel bir yerdir Safranboluİnşallah bu arada sorunun cevabını vermemişim zorunlu olarak Safranbolu.
Gezip görmek için gercekten güzel 1 yıl önce ankaradan gezmeye gelmiştim gezdikten 1 hafta sonra safranboluya tayın cıktı gezmelik için güzel ama yaşanacak bir yer değil büyük şehire alışıksanız ama bunada şükür daha kötü yerler görmedim değil.Çok gelişmemiş bir yer olsa da güzel bir yerdir Safranbolu[emoji846] Antika evleri falan güzel.
Samanyolu galaksisi/Güneş Sistemi.Dünya/Türkiye.
Nasıl bildin, yoksa sen kahin misin?Samanyolu galaksisi/Güneş Sistemi.
Daha önce de söylemişlerdi. Bir kişinin daha onayını aldım. Mission completed.Nasıl bildin, yoksa sen kahin misin?![]()
Askerlikte acemilik ordaydı yobaz bir halkınız var gram ısınamadım. Askeri zerre sevmezler ya da ben onlara denk geldim. Ama çoğu aynı fikirdeydi. Her neyse, Allah'tan 45 gündü 10 ay gerçekten kalınmazdı oradaGüller Şehri (Isparta)![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.