Nereden Giyiniyorsunuz?

Hocam bacak kısımlarının kilo ile alakası yok. Zayıf insanlarda hatta fit kızlarda bile oluyormuş yani. Ben hafif incelme görünce terziye 5 liraya yama yaptırıyorum hiç belli olmuyor ve 2 3 kat artmış oluyor ömrü. Pazardan da alsam Mavi'den de alsam ortası gidiyor pantolonlarımın

Mavi ne kadar pahalı da olsa, pantolonu kesin maviden alırım. Diyerlerini internetten artık neresi ucuza ve güzelse.

Lufian, Nike, U. S. Polo Assn. Koton, Champion, Mavi, Bershka, H&M.

Bu markalari tercih ediyorum. Resmi kiyafet giymiyorum. Her yere eşofman alti, tisort, hoodie veya sweatshirt giyerek gidiyorum. Ev içinde pek kiyafete onem vermem. Ama disarda onem veririm. Tiktokcular gibi giyinmemeye calisirim. Emin olun onlara benzemiyorum.

Bacak arasinin kilo ile alakasi olmadigini yazinin sonunda soyledim. Yamayi bilmiyordum bende yaptiracagim. Dikis izi falan kalmiyormu

Lee Cooper ve Mavi’nin pantolonlarını, Koton, Mavi (yeniden), Hummel’in üst giysilerini (kazak, kısa kollu tişört vs), Derimod’un ceketlerini ve ayakkabı olarak da hoşuma giden herhangi bir deri ayakkabıyı giyerim (spor olarak U.S. polo’yu severim, en gicik olduğum firma Nike’dir benim).

Bacak arasinin kilo ile alakasi olmadigini yazinin sonunda soyledim. Yamayi bilmiyordum bende yaptiracagim. Dikis izi falan kalmiyormu
İşini iyi yapan terziye götürürsen hiç bir iz kalmıyor. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…