Nereden Giyiniyorsunuz?

Marka takıntım yok ama genelde Jack&Jones, H&M, Zara, Bershka, Pull&Bear ve Koton'un tarzı daha çok hoşuma gittiği için buralardan giyiniyorum.

Mont ve yağmurluk: The north face.

T-shirt, hoodie, sweatshirt,: H&M, Bershka, Zara, Pull&Bear, Levi’s, Nike, Adidas, Bedayz, Zaful, LTB.

Jean: Bershka, h&M.

Eşofman: Nike.

Ayakkabı: Nike, Adidas.

Bot: Harley Davidson.

Hepsi tasarımlarını ve kalitesini beğendim yerlerdir. Öneririm.

Pantolonları Koton'dan alıyorum çünkü fiyat olarak uygun ve kesimlerini beğeniyorum. Ceket, mont tarzı şeyleri mavi, pull&bear, bershka, h&m'den alıyorum tarzlarını daha hoş buluyorum. Kazak tarzı ürünleri yine Koton'dan alıyorum pamuk oranının yüksek olması kaydıyla. Sweatshirt, gömlek içinse karışık bir biçimde hangisi hoşuma giderse oradan alırım ama genellikle mavi, pull&bear, bershka, h&m veya koton oluyor yine.

@selcukoguz Aynı sorun bende de vardı fakat son 1 yıldır LCW’nin kot pantolonlarını kullanıyorum, hala sağlamlar.
Ne yazik ki bu sorun herkeste var. Kilolu olmasan bile eriyor. Sizi bilmemde ben 175 boy 116kiloydum. Simdi 99a dustum. Bu dusmede bile farkediyor.

• Sosyete pazarı (Orijinalinden daha kaliteli eşofmanlar bulunabiliyor, yumuşacıklar ve dayanıklılar!)
  • Mavi (Kot pantalonları güzel ama tişörtlerinin bazılarını tavsiye etmiyorum)
  • AVVA (Triko, kazak)
  • Lescon (Tişörtleri çok iyi)
  • Nike (Ayakkabı ve eşofman)
  • Zara (Mont, kazak)
  • Pull&Bear
  • Bershka
  • LCW (Pijama)
  • DIM (İç çamaşır)
  • Blackspade (İç çamaşır)
  • Ruba (Resmi kıyafet)

Tipik bir cevap olacak ama üzerime yakıştırdığımı giyiyorum.

Kot, gömlek vb şeyleri hiç giymediğim için Hummel giyiyorum. Spor olduğu için baya rahat, ayakkabı olarak da yine Hummel ya da Lumberjack, Nike, Adidas gibi markaları giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…