Kayra342727
Hectopat
Sıfırdan yazılım bilgisi olmadan (15 saat CSharp eğitimi izledim ama çoğu aklımdan gitmiştir bile) Python nerede öğrenilebilir?
GPT + BTK Akademi + Her yer hocam kısacası. Şahsen GPT ile beraber gidiyorum.Sıfırdan yazılım bilgisi olmadan (15 saat CSharp eğitimi izledim ama çoğu aklımdan gitmiştir bile) Python nerede öğrenilebilir?
Bazı ilçelerde Genç akademi tarzında bu tür eğitimler verip, sertifika veren yerler oluyor.Sıfırdan yazılım bilgisi olmadan (15 saat CSharp eğitimi izledim ama çoğu aklımdan gitmiştir bile) Python nerede öğrenilebilir?
Sıfırdan yazılım bilgisi olmadan (15 saat csharp eğitimi izledim ama çoğu aklımdan gitmiştir bile) Python nerede öğrenilebilir?
Sıfırdan yazılım bilgisi olmadan (15 saat CSharp eğitimi izledim ama çoğu aklımdan gitmiştir bile) Python nerede öğrenilebilir?
Kendi kaynagindan -> BeginnersGuide - Python Wiki
Buradan zaten hem kod orneklerine, hem API referanslarina hem de diger kaynaklara linkler vermis adamlar. Baslangic icin baska bir seye ihtiyac yok.
Takildiginiz zaman da yine referans taramayi ogrenmelisiniz. AI'a sorarsaniz size dogru cevabi verecektir ama veremedigi zaman ya da verdigi cevabi kontrol etmeniz gerektigi zaman bunu dogru sekilde nasıl yapmaniz gerektigini ogrenmelisiniz dilin kendi API'ini aramayi bilerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.