Nereden Windows 11 alınabilir?

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni laptop alacağım FreeDOS o yüzden Windows 11 almam lazım. En güvenilir nereden alabilirim ve bunların 5000 lira olması normal mi? Bir soru daha Windows 10 keyi Windows 11 de çalışır mı?

Tamam peki nerden alabilirim en güvenilir ve ucuz bir şekilde bu keyi

Hepsi bu arada da 1300 tllik ve 5000 tllik buldum gerçekten bu kadar ediyormu ya

Tamam peki nereden alabilirim en güvenilir ve ucuz bir şekilde bu keyi.

Hepsi bu arada da 1300 TL'lik ve 5000 TL'lik buldum gerçekten bu kadar ediyor mu ya.

Key'i alınca Windows'u kendi kurmucak bu arada o sadece etkinleştirmek için yanlış anladıysanız diye.

Etmiyor. O olayı anlamlandıramıyorum.
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol Daha ucuzları var ama sıkıntı çıkabiliyor onlarda.

Key'i alınca Windows'u kendi kurmucak bu arada o sadece etkinleştirmek için yanlış anladıysanız diye.

Etmiyor. O olayı anlamlandıramıyorum.
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol Daha ucuzları var ama sıkıntı çıkabiliyor onlarda.
Windowsu kendim kurucam onu biliyorum ben bütün özelliklere erişmek için key alacağım zaten konuyu açma sebebim bu

Eminiz, pro sürüm almana gerek yok bu arada home daha iyi normal kullanıcı için.
Peki sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı