Neredeyse sorunsuz Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.9.2 çıktı

Merhaba , bende sürüm güncelleme arefesindeyim. Deneme fırsatınız olduysa geri dönüşünüzü alabilir miyim ?

Arkadaşlar siz driverları kurarken eski driverları sil diyor musunuz?

Merhaba , bende sürüm güncelleme arefesindeyim. Deneme fırsatınız olduysa geri dönüşünüzü alabilir miyim ?
Merhaba, öncelikle sabah 5 olduğu için kapsamlı deneyemedim. Ama ilk oyuna girdiğimde abartısız oyun yağ gibi akıyor dedim, oyundayken bol bol alt+tab yaptım biraz fps drop girecek gibi oldu fakat tam anlamıyla drop girmedi diyebilirim. Eski sürücü olsa kesinlikle droplar başlardı. Emin konuşmak istemem çünkü 30 dakika kadar deneme şansım oldu. Bugün tekrar deneyimlerimi paylaşırım.

Teşekkür ediyorum , beklemedeyim.

Sen güncellemeyi yaparken eski driverleri silidin mi?

Sen güncellemeyi yaparken eski driverleri silidin mi?
Radeon uygulamasından güncelleyince silmeye gerek yok.

Nvdia güzellemesi yapan arkadaşlar ben ekran kartını 3400tl'den aldım şuan 4700tl, bu karta denk olan 2080 super ise 6500tl civarı. Aynı performans için 2000tl fazla verilir mi? Bol paran vardır verirsin. Ayrıca fps droplar sürekli olmuyor ki şuan çözülmüş gibi gözüküyor. Sıcaklıkta 77'yi geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…