Çözüldü Neredeyse tüm oyunlarda "there is a problem with your Graphics Card" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

İRİbaş

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVDİA 3050ti
İşlemci
AMD Ryzen 9 6900hx
Neredeyse tüm oyunlarda "there is a problem with your Graphics Card. Please ensure your Card meets the minimum System requirements and that you have the lastest drivers installed." bu hatayı alıyorum. Ekran kartını zorlamayacak Crysis serisinde dahi bu sorunu çok kez aldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse tüm oyunlarda "there is a problem with your Graphics Card. Please ensure your Card meets the minimum System requirements and that you have the lastest drivers installed." bu hatayı alıyorum. Ekran kartını zorlamayacak Crysis serisinde dahi bu sorunu çok kez aldım, yardımcı olursanız sevinirim.

NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunları harici GPU'da çalıştırmasını ayarlayın, olmaz ise driverı DDU ile kaldırıp yeniden yükleyin.

NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunları harici GPU'da çalıştırmasını ayarlayın, olmaz ise driverı DDU ile kaldırıp yeniden yükleyin.

DDU'yu henüz denemedim ama diğerini yaptım hocam oyun tekrar aynı hatayı verdi ben de tekrar Denetim Masası'na girmek istediğimde fotoğraftaki hatayı aldım belki sorunu çözmekte bize yol gösterebilir.

Bu arada bu hatayı aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak veya kapatmak isterseniz ekran donuyor ve güç tuşuna uzun basarak kapatmak gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-06 023527.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-06 023527.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 285
Son düzenleme:
Oyunlar ekran kartına baktığında RTX'i görmüyor, onun yerine onboard kartı görüyor, onlar da minimum gereksinimi karşılamıyor doğal olarak. Yani şu anda aklıma gelen bu. Çözümü bilmiyorum. MUX var ise açabilirsiniz.

Oyunlar ekran kartına baktığında RTX'i görmüyor, onun yerine onboard kartı görüyor, onlar da minimum gereksinimi karşılamıyor doğal olarak. Yani şu anda aklıma gelen bu. Çözümü bilmiyorum. MUX var ise açabilirsiniz.

Öneri için teşekkürler fakat ben daha makul bir çözüm arıyorum sonuçta laptop almamın sebebi batarya ile de uzun süre kullanabilmek.
Ayrıca MUX olduğunu sanmıyorum laptopın marka modeli ASUS Vivobook Pro 15 OLED M6500re.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı