Çözüldü Neredeyse tüm oyunlarda "there is a problem with your Graphics Card" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

İRİbaş

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVDİA 3050ti
İşlemci
AMD Ryzen 9 6900hx
Neredeyse tüm oyunlarda "there is a problem with your Graphics Card. Please ensure your Card meets the minimum System requirements and that you have the lastest drivers installed." bu hatayı alıyorum. Ekran kartını zorlamayacak Crysis serisinde dahi bu sorunu çok kez aldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yabancı kaynaklar dahil aklınıza gelebilecek her yere baktım hiçbir yerde yok yine de teşekkürler öneri için.

Hocam size zahmet bahsettiğiniz şeylere nasıl bakacağımı da anlatabilir misiniz? Oyunları EA Steam ve Epic üzerinden oynuyorum platformla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum Epic üzerinden RDR2 oynarken arada sorunu alıyorum ama Valorant'ta hiç yaşamadım.

Bir de DDU ile sürücüleri kaldırmak istediğimde güvenli moda geçiyorum güvenli moda geçtiğimde de DDU programına giriş yapamıyorum Windows 10 da böyle bir durum yok ama nedense Windows 11 de böyle.

Güvenli moda geçmeden de yapabilirsiniz.

Güvenli moda geçmeden de yapabilirsiniz.

YouTube'da önemli olduğunu söylemişlerdi de o yüzden ben de dikkat etmiştim ama yapıyorum şimdi.

Bu bağlantıdaki sürücüyü kurmayı deneyin.

Laptop kullanıyorsanız her zaman sürücüleri üretici web sitesinden indirin.

Eğer sorun çözülmezse @tolgaac arkadaşımın dediği gibi kütüphanelerde eksiklik olabilir.

Hocam sanıyorum ki attığınız model benimkiyle uyuşmuyor bunun sonunda RC eki var benimki RE ama kendi modelimi bulup indirmeye çalışacağım.

Eğer bulabilirseniz sizin de link bırakmanız beni çok mutlu eder.

Bana kalırsa sorun ekran kartını oyun oynarken bir anda kullanmayı bırakması nedense bu oyunun ortasında oluyor bu problemi çözmek üzerinden ilerlesek daha iyi olur gibi.

Son düzenleme:
YouTube'da önemli olduğunu söylemişlerdi de o yüzden ben de dikkat etmiştim ama yapıyorum şimdi.

Hocam sanıyorum ki attığınız model benimkiyle uyuşmuyor bunun sonunda RC eki var benimki RE ama kendi modelimi bulup indirmeye çalışacağım.

Bana kalırsa sorun ekran kartını oyun oynarken bir anda kullanmayı bırakması nedense bu oyunun ortasında oluyor bu problemi çözmek üzerinden ilerlesek daha iyi olur gibi.

Hocam sanıyorum ki attığınız model benimkiyle uyuşmuyor bunun sonunda RC eki var benimki re ama kendi modelimi bulup indirmeye çalışacağım.

Selamünaleyküm. İyi günler. Uzun süre olmuş. Fakat hataya bir çözüm bulabildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı