Nerelere termal macun sürülmeli?

373513

Hectopat
Resimde kırmızıyla yuvarlak içine aldım ve 1-2 tanesinde termal macun yoktu veya bitmiş. Soru işaretiyle ok çıkardığım yerler. Buralara macun sürmem gerekiyor mu, sürmesem de olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250207_125039.jpg
    IMG_20250207_125039.jpg
    614,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde kırmızıyla yuvarlak içine aldım ve 1-2 tanesinde termal macun yoktu veya bitmiş. Soru işaretiyle ok çıkardığım yerler. Buralara macun sürmem gerekiyor mu, sürmesem de olur mu?
Beyaz mazleme hem plakada hem anakart üzerinde ellenmeyecek kesinlikle, gri yani termal macunu olanı her iki taraftan silip sonra yeniden uygulayın.

Macun yerine oralara thermal pad uygulaman gerekiyor. Macunları işlemci ve ekran kartına süreceksin.

Beyaz mazleme hem plakada hem anakart üzerinde ellenmeyecek kesinlikle, gri yani termal macunu olanı her iki taraftan silip sonra yeniden uygulayın.

Tamamdır bir de dün yenilenmiştim macunları bugün kontrol etmek için baktığımda kurumuş bitmiş nedeni nedir ve şimdi yeniledim tekrar.

Dosya Ekleri

• IMG_20250207_130054.jpg
    IMG_20250207_130054.jpg
    172,6 KB · Görüntüleme: 25
Tamamdır bir de dün yenilenmiştim macunları bugün kontrol etmek için baktığımda kurumuş bitmiş nedeni nedir ve şimdi yeniledim tekrar.
Ben sahte mx4 kullanmıştım en son o bile 1 yıl giderdi sizin uygulamada kısmında hata olabilir bilemiyorum, ilk defa duydum 1 günde macun kurumasını. Az miktarda uyguluyorsanız biraz daha fazla koyun, termal macun sürdükten sonra 1-2 gün stress testine sokmayın.

Ben sahte MX4 kullanmıştım en son o bile 1 yıl giderdi sizin uygulamada kısmında hata olabilir bilemiyorum, ilk defa duydum 1 günde macun kurumasını. Az miktarda uyguluyorsanız biraz daha fazla koyun, termal macun sürdükten sonra 1-2 gün stress testine sokmayın.

Şimdi kapattım tekrar açtım macun hem kurumuş hem bitmiş 1 dakikada şimdi bakır yere de sürdüm kapatıp açacağım.

Ben sahte MX4 kullanmıştım en son o bile 1 yıl giderdi sizin uygulamada kısmında hata olabilir bilemiyorum, ilk defa duydum 1 günde macun kurumasını. Az miktarda uyguluyorsanız biraz daha fazla koyun, termal macun sürdükten sonra 1-2 gün stress testine sokmayın.

Grizzly aldım macunu az sürdüğüm için böyle oldu belki ama başka bir konumda bana çok surudun demişlerdi.

Şimdi kapattım tekrar açtım macun hem kurumuş hem bitmiş 1 dakikada şimdi bakır yere de sürdüm kapatıp açacağım.

Grizzly aldım macunu az sürdüğüm için böyle oldu belki ama başka bir konumda bana çok surudun demişlerdi.

Bu resimdeki yerlere sürünce bakır yere daha doğrusu sürünce sorun olmadı az sürdüğüm ve oraya sürümedigim için yapışmış olabilir.

Dosya Ekleri

• 17389240681147785503190811308107.jpg
    17389240681147785503190811308107.jpg
    212,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı