Beyaz mazleme hem plakada hem anakart üzerinde ellenmeyecek kesinlikle, gri yani termal macunu olanı her iki taraftan silip sonra yeniden uygulayın.Resimde kırmızıyla yuvarlak içine aldım ve 1-2 tanesinde termal macun yoktu veya bitmiş. Soru işaretiyle ok çıkardığım yerler. Buralara macun sürmem gerekiyor mu, sürmesem de olur mu?
Resimde kırmızıyla yuvarlak içine aldım ve 1-2 tanesinde termal macun yoktu veya bitmiş. Soru işaretiyle ok çıkardığım yerler. Buralara macun sürmem gerekiyor mu, sürmesem de olur mu?
Beyaz mazleme hem plakada hem anakart üzerinde ellenmeyecek kesinlikle, gri yani termal macunu olanı her iki taraftan silip sonra yeniden uygulayın.
Ben sahte mx4 kullanmıştım en son o bile 1 yıl giderdi sizin uygulamada kısmında hata olabilir bilemiyorum, ilk defa duydum 1 günde macun kurumasını. Az miktarda uyguluyorsanız biraz daha fazla koyun, termal macun sürdükten sonra 1-2 gün stress testine sokmayın.Tamamdır bir de dün yenilenmiştim macunları bugün kontrol etmek için baktığımda kurumuş bitmiş nedeni nedir ve şimdi yeniledim tekrar.
Ben sahte MX4 kullanmıştım en son o bile 1 yıl giderdi sizin uygulamada kısmında hata olabilir bilemiyorum, ilk defa duydum 1 günde macun kurumasını. Az miktarda uyguluyorsanız biraz daha fazla koyun, termal macun sürdükten sonra 1-2 gün stress testine sokmayın.
Ben sahte MX4 kullanmıştım en son o bile 1 yıl giderdi sizin uygulamada kısmında hata olabilir bilemiyorum, ilk defa duydum 1 günde macun kurumasını. Az miktarda uyguluyorsanız biraz daha fazla koyun, termal macun sürdükten sonra 1-2 gün stress testine sokmayın.
Şimdi kapattım tekrar açtım macun hem kurumuş hem bitmiş 1 dakikada şimdi bakır yere de sürdüm kapatıp açacağım.
Grizzly aldım macunu az sürdüğüm için böyle oldu belki ama başka bir konumda bana çok surudun demişlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.