Neron 6600 V2 sistem alınır mı?

599974

Decapat
İncehesap üzerinden bir hazır sistem almayı planlıyorum ancak site hakkında çeşitli şikayetler var ve bu yüzden buraya konu açmak istedim. Satın almayı planladığım sistem ise şu:
Neron 6600 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 512 GB M.2 Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Sistemin parçalarıyla ufak tefek oynamalar yaptım ancak siteden hiç alışveriş yapmadığım için emin değilim ve güvenemedim. Sitede hazır sistem alışverişi gerçekleştirmiş birileri acaba site veya sistem hakkında tavsiye verme olanağı var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazık sistem. O bütçe de aşağıda ki sistemden daha iyi hazır sistem bulamazsın.

Bu iki sistem arasında arşa çıkacak kadar fark var.
Çok daha iyi:

Teşekkürler ancak belirttiğiniz aynı fiyata denk gelen sistemlerde ekstra özelleştirip eklediğim klavye, sıvı soğutma ve harici bir disk mevcut değil.

Teşekkürler ancak belirttiğiniz aynı fiyata denk gelen sistemlerde ekstra özelleştirip eklediğim klavye, sıvı soğutma ve harici bir disk mevcut değil.
Seçtiğiniz klavye GamePower marka 600 TL civarı bir klavyeydi yanlış hatırlamıyorsam, sistemin stokları bitmiş gözüküyor göremiyorum. Üstüne Ryzen 5 5600 sıvı soğutma isteyecek kadar güçlü bir işlemci de değil, kule tipi işlemci soğutucu hatta stok soğutucu bile sırf oyunlarda yetiyor zaten.

HDD almak istiyorsanız şu bütçeye daha uygun olur:

"Depolama diski" diye geçiyor, oradan HDD seçebiliyorsunuz. En pahalısını bile seçince yaklaşık 17.000 TL oluyor.

Bu arada RX 6700 XT ile RX 6600 arasındaki farkı RTX 3060 ile RTX 3060 TI/3070 arasındaki fark gibi düşünebilirsiniz.

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma fazla. Stok soğutucu bile oyunlarda yetiyorken gerek yok fakat soğuk çalışsın diyorsanız şu yeterli bence.

GamePower marka bir klavyeye 600 TL vermek yerine daha kaliteli bir klavye bulunabilir.

Son düzenleme:
Seçtiğiniz klavye GamePower marka 600 TL civarı bir klavyeydi yanlış hatırlamıyorsam, sistemin stokları bitmiş gözüküyor göremiyorum. Üstüne Ryzen 5 5600 sıvı soğutma isteyecek kadar güçlü bir işlemci de değil, kule tipi işlemci soğutucu hatta stok soğutucu bile sırf oyunlarda yetiyor zaten.

HDD almak istiyorsanız şu bütçeye daha uygun olur:

"Depolama diski" diye geçiyor, oradan HDD seçebiliyorsunuz. En pahalısını bile seçince yaklaşık 17.000 TL oluyor.

Bu arada RX 6700 XT ile RX 6600 arasındaki farkı RTX 3060 ile RTX 3060 TI/3070 arasındaki fark gibi düşünebilirsiniz.

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma fazla. Stok soğutucu bile oyunlarda yetiyorken gerek yok fakat soğuk çalışsın diyorsanız şu yeterli bence.

GamePower marka bir klavyeye 600 TL vermek yerine daha kaliteli bir klavye bulunabilir.
Anladım, detaylı öneriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı