NeseOS nereye şikayet edilebilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

StanislavPetro

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde YouTube'da gezinirken karşıma NeseOS isimli bir "işletim sistemi" çıktı. Sözde kendileri Microsoft tarafından açılmış bir kurum ama tek yaptıkları Windows ISO'larını modifiye ederek çizgi film karakterleri eklemek. Kanallarında ise çocukları kandırıyorlar.

Bunları nereye şikayet edebiliriz?

Geçenlerde YouTube'da gezinirken karşıma NeseOS isimli bir "işletim sistemi" çıktı. Sözde kendileri Microsoft tarafından açılmış bir kurum ama tek yaptıkları Windows ISO'larını modifiye ederek çizgi film karakterleri eklemek. Kanallarında ise çocukları kandırıyorlar.

Bunları nereye şikayet edebiliriz?

Direkt YouTube'dan şikayet et kanalı videoları.
Bir de Microsoft'a bildir onların yazılımını kullanıyolar.

Çocukları ne anlamda kandırıyorlar? İlk kez duyuyorum bu sistemi. Bunun haricinde bir Windows dağıtımını düzenleyip yayımlamak yanlış bir şey değil. Çünkü piyasada zaten bu tarz Windows düzenlemeleri mevcut. ReviOS ve Atlas OS buna örnek.

Çocukları ne anlamda kandırıyorlar? İlk kez duyuyorum bu sistemi. Bunun haricinde bir Windows dağıtımını düzenleyip yayımlamak yanlış bir şey değil. Çünkü piyasada zaten bu tarz Windows düzenlemeleri mevcut. ReviOS ve Atlas OS buna örnek.
Benim kastım o değil. Bunu kendileri yapmış gibi davranıyorlar (sıfırdan), hattâ Discord'da "NeseOS hangi programlama dili ile yazıldı" sorusuna "C++, C#, nodeJS dediler. Ayrıca sunucuda küçük çocukları kandırarak " NeseOS eleştirenlere 250.000$ para cezası " vs. yazıyorlar. Ayrıca Microsoft'un bir alt kuruluşu gibi davranıyorlar. YouTube ya da Microsoft'a nereden şikayet edebilirim?

Ayrıca benim fikrimce bir anlaşmaları varsa bunu göstermeleri lazım.

Saygılarımla.

Benim kastım o değil. Bunu kendileri yapmış gibi davranıyorlar (sıfırdan), hattâ Discord'da "neseos hangi programlama dili ile yazıldı" sorusuna "C++, C#, Node.js dediler. Ayrıca sunucuda küçük çocukları kandırarak " neseos eleştirenlere 250.000$ para cezası " vs. yazıyorlar. Ayrıca Microsoft'un bir alt kuruluşu gibi davranıyorlar. YouTube'ya da Microsoft'a nereden şikayet edebilirim?

Saygılarımla.

250.000$ para cezası mı? Ancak rüyalarında görürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
250.000$ para cezası mı? Ancak rüyalarında görürler.
Yetişkin kandırmıyorlar zaten.

Benim kastım o değil. Bunu kendileri yapmış gibi davranıyorlar (sıfırdan), hattâ Discord'da "NeseOS hangi programlama dili ile yazıldı" sorusuna "C++, C#, nodeJS dediler. Ayrıca sunucuda küçük çocukları kandırarak " NeseOS eleştirenlere 250.000$ para cezası " vs. yazıyorlar. Ayrıca Microsoft'un bir alt kuruluşu gibi davranıyorlar. YouTube ya da Microsoft'a nereden şikayet edebilirim?

Saygılarımla.
nodeJS nereden kaynadıysa acaba🧐. Bildiği tüm yazılım dillerini yazmış

İki-üç çocuğun yaptığı işletim sistemi harbi çok uğraştırıyor. Sahte telif atmakla meşguller. Sürekli bir yerlere "phishing" diyerekten bildiriyorlar. @Sparrow99 ve Supermium(Win32ss)'un/in sitelerine attılar şu anlık.

Warnıng: https://youtu.be/IvTY-WHyy2 this video's thumbnail ETC. Are misleading. Do not believe just like this or other type thumbnails. Always Trust only "neseos corporation", "neseos" and "neseos UK" YouTube channel (not including neseos edit with contains inappropriate stuff or clickbait thumbnail stuff). And also the supermium browser is fake than nese and Linux. So, don't download the supermium browser!

YouTube linkini reklam amaçlı koymadım. Dalga geçme amaçlı yapılmış. 👌

Bildiği tüm yazılım dillerini yazmış.

Aklıma şu geldi.

1745917458349.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat, bu alıntıladığım kişi bir NeseOS üyesi! Şuan taklit yapıyor sizin gibi gözükmeye çalışıyor, fakat NeseOS olduğu gayet açık.

Öncelikle kendileri Azerbaycanlı olduğu için Türkiye'de ki olayları bilmiyorlar. Ki bu da şu anlama geliyor; hala Türkiye'de polisin numarası 155 olduğunu zannediyor. Ayrıca NeseOS genellikle "Samet Topçu", "Samet Karataş" gibi nicknameleri kullanıyor. Bu hesap ise "Samet Topçu". İlginç tesadüf değil mi? Ayrıca bunun gibi 155'i arayın diye yan hesabından yorum yazdığını adım gibi hatırlıyorum. Dandik Türkçe'nden bile anlaşılıyor. Güzel deneme NeseOS 😂. Birgün hepiniz yargılanacaksınız.

Dikkat, bu alıntıladığım kişi bir NeseOS üyesi! Şu an taklit yapıyor sizin gibi gözükmeye çalışıyor, fakat NeseOS olduğu gayet açık.

Öncelikle kendileri Azerbaycan'lı olduğu için Türkiye'de ki olayları bilmiyorlar. Ki bu da şu anlama geliyor; hala Türkiye'de polisin numarası 155 olduğunu zannediyor. Ayrıca NeseOS genellikle "Samet Topçu", "Samet Karataş" gibi nicknameleri kullanıyor. Bu hesap ise "Samet Topçu". İlginç tesadüf değil mi? Ayrıca bunun gibi 155'i arayın diye yan hesabından yorum yazdığını adım gibi hatırlıyorum. Dandik Türkçe'nden bile anlaşılıyor. Güzel deneme NeseOS 😂. Bir gün hepiniz yargılanacaksınız.
Sonunda Sparrow'da gördü. İşleri güçleri yok, Windows ISO'sunu düzenliyorlar. Bunun Windows'un değiştirilmiş bir hali olduğunu belirtseler sorun yok. Zira ReviOS, Tiny11 gibi sistemler mevcut

Dikkat, bu alıntıladığım kişi bir NeseOS üyesi! Şuan taklit yapıyor sizin gibi gözükmeye çalışıyor, fakat NeseOS olduğu gayet açık.

Öncelikle kendileri Azerbaycanlı olduğu için Türkiye'de ki olayları bilmiyorlar. Ki bu da şu anlama geliyor; hala Türkiye'de polisin numarası 155 olduğunu zannediyor. Ayrıca NeseOS genellikle "Samet Topçu", "Samet Karataş" gibi nicknameleri kullanıyor. Bu hesap ise "Samet Topçu". İlginç tesadüf değil mi? Ayrıca bunun gibi 155'i arayın diye yan hesabından yorum yazdığını adım gibi hatırlıyorum. Dandik Türkçe'nden bile anlaşılıyor. Güzel deneme NeseOS 😂. Birgün hepiniz yargılanacaksınız.
İyi dedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı