Nesne tabanlı programlama ödevi

• Konuyu başlatan eedabh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 96

eedabh

Yoctopat
Daha fazla  
Kendi belirlediğiniz 4 ayrı tasarım deseni için;
1- Tasarım deseninin nerede kullanılabileceğini örnek bir senaryo ile açıklayınız.
2- UML sınıf diyagramını çiziniz. (isteyen uygulama ile çizdirebilir isteyen elle çizebilir)
3- C# ya da Java dilinde kodlarını yazın.

Böyle bir ödevim var fakat bu dersi hiç anlamıyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bölümüm normalde sağlıkla ilgili bu ama dönem bu dersi alıyoruz ve yaş 35 olunca zor geldi aanlayamadım,yardımcı olabilecek varsa diye yazdım

Design Pattern'ler çok temel konulardır nesne yönelik programlamada (OOP). Örnek bulmak da kolay. Google'a yazın OOP Design Patterns diye çıkan patern özetlerini okuyun. Hangisi daha çok aklınıza yattıysa o pattern ile ilgili örnek arayın ve benzerini yapın. Aslında bu patternler zaten günlük hayatımızda da karşımıza çok çıkan şeyler o sebeple anlaması da kolay oluyor.

Design Pattern'ler çok temel konulardır nesne yönelik programlamada (OOP). Örnek bulmak da kolay. Google'a yazın OOP Design Patterns diye çıkan patern özetlerini okuyun. Hangisi daha çok aklınıza yattıysa o pattern ile ilgili örnek arayın ve benzerini yapın. Aslında bu patternler zaten günlük hayatımızda da karşımıza çok çıkan şeyler o sebeple anlaması da kolay oluyor
çok teşekkür ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı