Nespresso için kapsül kahve önerisi

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Nespresso C40 Inissia makinemiz var. Kapsül kahve almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? Aromasını beğendiğiniz modelleri (Nespresso'nun orijinal kapsüllerinden veya kullanıp memnun kaldığınız alternatif kapsüller de olabilir) paylaşabilir misiniz? Ben genelde sütlü içmeyi seviyorum ve çok acı olanları pek tercih etmiyorum.

Bir ek soru da elimde sanırım 5-6 yıl önce makineyi aldığımız zaman hediye gelen 10-15 tane kapsül var. Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım bu sürede bozulmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Tchibo değil markası Carrefor'un kendi markası. Nespresso C30 ile uyumlu. Tchibo markalar Nespresso'ya uymuyor.

Hmm anladım evet onu fark ettim az önce incelemelere bakarken, Tchibo kapsüller büyükmüş baya. Jacobs'un ki uyumluymuş olmazsa ilk etapta onu alıp deneyeyim diyorum beğenilmiş aşağıdaki paket:

Hmm anladım evet onu fark ettim az önce incelemelere bakarken, Tchibo kapsüller büyükmüş baya. Jacobs'un ki uyumluymuş olmazsa ilk etapta onu alıp deneyeyim diyorum beğenilmiş aşağıdaki paket:

Davidoff diye marka var o da uyumlu ona da bakabilirsin ama o kadar yoğun değil. Jacobs'un 10 numarası da çok sert değil. Sertlik arıyorsan en iyisi Nespresso'nun kapsülleri ama aroma arıyorsan bence en iyisi Carrefor'un kapsülü.

Davidoff diye marka var o da uyumlu ona da bakabilirsin ama o kadar yoğun değil. Jacobs'un 10 numarası da çok sert değil. Sertlik arıyorsan en iyisi Nespresso'nun kapsülleri ama aroma arıyorsan bence en iyisi Carrefor'un kapsülü.

Teşekkürler bakayım Davidoff'a da. Çok çok sert içmiyorum açıkçası aroma bir tık daha önde ama çok lightta sevmiyorum kahve mi su mu içiyoruz belli olsun :)

Carrefour'un kapsülü web mağazasında var mı? Bulamadım Brasil diye yazınca sadece Tchibo çıkıyor sayfasında. Kapsül kahve diye aratınca da Tchibo ve Davidoff çıktı ama Carrefour'un kendi ürünü çıkmıyor.

Şu mu acaba Brezilya diye yazıyor ben Brasil diye aratmıştım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı