Nespresso kapsüllü kahve makinesi alınır mı?

Sorun değil hocam her zaman nespresso kapsül de kullanmam. Günde 2 kahve içsem birisini nespresso diğerini başka marka olarak kullanıp ortalama olarak 9-10 TL gibi bir fiyat kötünün iyisi.

Bu makinelerde ikinci ele girilir mi peki? Sıfırı 6-9 taksit 2400-2500 TL ve Amazon.tr satıcılı. İkinci ellerde bulunduğum şehirde 1500-1800 TL gibi garantisi yok hiçbirinin. Sıfır daha mantıklı geliyor bunları göz önüne alınca.

Nespresso makinesinde daha önce sorun yaşayan birkaç kişi gördüm. Sıfır alın nespresso alacaksanız olası bir sorun problemde garantisi bulunsun en azından.

Kapsüllü hem pahalı hem de plastik içirtiyor ki.
İyice kafam karıştı hocam. Sizin ve @Shuichi Tatsuo hocamın dediği tarza büyük oranda otomatik olacak bir makine için ne kadar bütçe lazım? Bu plastik tadını ben bir içimde hissetmedim ama çok bariz bir şey mi?

İyice kafam karıştı hocam. Sizin ve @Shuichi Tatsuo hocamın dediği tarza büyük oranda otomatik olacak bir makine için ne kadar bütçe lazım? Bu plastik tadını ben bir içimde hissetmedim ama çok bariz bir şey mi?

Bu tip tam otomatik olanlar var hiç uğraşmıyorsun basıyorsun yapıyo.

Uğraşmak istemiyorum diyorsunuz da uğraşacağınız bir şey yok. Yukarıda kendi kullandığım espresso makinesini paylaştım her kafede yapıldığı gibi yapacaksınız. Bir ölçek kahve alıp portafiltre içine koyacaksınız, portafiltreyi makineye takıp istediğiniz miktarda kahveyi çekip durdurup sonra portafiltreyi suyla temizleyeceksiniz.

Eğer ölçü tutturamam diyorsan al kapsül kullan yoluna devam et. Kahve bu uğraşacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapacağın maksimum işlem bu olacak. Çoğu makinede yanında kendi ölçekli tamperi geliyor zaten. Aşağıdaki resimde olduğu gibi. Öğütülmüş kahve alırsınız bir ölçek koyar diğer tarafıyla bastırır makineye takıp devam edersiniz.

41wk9xc4rmL._SY355_.jpg

Ben hissettim sen hissetmezsin arkadaşın hissetmez ama onun arkadaşı hisseder.

Bence kapsül olayı saçmalıktan ibaret.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı