Net development için MacBook kullanılır mı?

Enisertdev

Centipat
Daha fazla  
.net Core ve ASP.net kullanarak uygulamalar geliştiriyorum, macOS .net Core'yi destekliyor biliyorum ama Windows'taki gibi rahat uygulama geliştirebilir miyim veya MacBook kadar performans+pil süresi özellikleri olan başka laptop var mıdır?

.net Core ve ASP.net kullanarak uygulamalar geliştiriyorum, macOS .net Core'yi destekliyor biliyorum ama Windows'taki gibi rahat uygulama geliştirebilir miyim veya MacBook kadar performans+pil süresi özellikleri olan başka laptop var mıdır?
Kardeşim ne aldın? Aynı sorunlardan dolayı ben de müzdaripim. Pil performans için mace geçmeyi düşünüyorum fakat sanırım microsoft özel araçlarını kullanamıyormuşuz?

Sırf programlama için Mac'e o kadar para vermek saçma geldiği için normal oyun laptoplarindan devam ettim

Doğrudur iyi yapmıssın. Beni oyun laptoplarından bezdiren şeyler sırasıyla 1- aşırı ısınma. Şu an arkada 1 tane IDE açık 2-3 tane de sayfa açık buna rağmen elimi klavyeye koyamıyorum. 2- kısa pil ömrü dışarı bir yere çıktığımda KOAH hastaları gibi priz arıyorum. 3- düşük işlemci gücü 2 IDE + SQL + 10 sekme + Spotify açınca bilgisayar bayılıyor kaynar sular dökülüyor başından aşağı. Bu yüzden sırf programlama için Mac'e o kadar para vermek istiyorum.

Doğrudur iyi yapmıssın. Beni oyun laptoplarından bezdiren şeyler sırasıyla 1- aşırı ısınma. Şu an arkada 1 tane IDE açık 2-3 tane de sayfa açık buna rağmen elimi klavyeye koyamıyorum. 2- kısa pil ömrü dışarı bir yere çıktığımda KOAH hastaları gibi priz arıyorum. 3- düşük işlemci gücü 2 IDE + SQL + 10 sekme + Spotify açınca bilgisayar bayılıyor kaynar sular dökülüyor başından aşağı. Bu yüzden sırf programlama için Mac'e o kadar para vermek istiyorum.

Almanı öneririm özellikle dışarıda vakit geçiriyorsan veya çok fazla şarj aleti kullanmak istemiyorsan düşünme bile oyun bilgisayarlarının sarjının az gitmesini geçtim sarjdan çıkarınca tüm performansı gidiyor zaten benim işim belirsiz oldugu için normal laptoptan devam ettim. kesin programlamayla uğraşacak olsam kesinlikle Mac alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı