Arkadaşlar bilgisayarımda kullanmak için .NET Framework 3.5'e ihtiyacım var ama sürekli yüklenemedi hatası veriyor. Windows özelliklerini aç ve kapattan etkinleştirmeyi deniyorum gene aynı hatayı veriyor. Bir de hata kodu veriyor denemediğim şey kalmadı sabahtan beri bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar arkadaşlar malum şu anda en güncel işletim sistemi Windows 10 fakat Windows 10'da bir sıkıntı var. .NET Framework 3.5 hatası. Bu gün bunun çözümünü anlatacam öncelikle ihtiyacımız olanlar: 1) Windows 10 imajı (indirmek için: Windows İSO Dosyalarını Microsoft'tan İndirme ve Kurulum...
I tried to install .NET 3.5 in several ways on Win8 (by downloading from Microsoft site, by enabling Windows feature, by copying from install disk and running Dism.exe). All attempts failed with the same error code 0x800f0831. Google/Bing does not help.
I tried to install .NET 3.5 in several ways on Win8 (by downloading from Microsoft site, by enabling Windows feature, by copying from install disk and running Dism.exe). All attempts failed with the same error code 0x800f0831. Google/Bing does not help.