Selamlar arkadaşlar malum şu anda en güncel işletim sistemi Windows 10 fakat Windows 10'da bir sıkıntı var. .NET Framework 3.5 hatası. Bu gün bunun çözümünü anlatacam öncelikle ihtiyacımız olanlar:
/Source özelliği geri yüklemek için gereken dosyaların konumunu belirtir (örnekte, D:\sources\sxs klasörü). Eğer sizin ki farklı bir harfse D yerine onu girin.
İşlem tamamlandığında böyle bir ekran gelecek.
Bu ekran işlemin başarılı olduğunu gösterir.
2. Yol
.NET Framework 3.5 Offline Installer
Bu uygulama ise yukarıda yaptığımız işlemleri yapmadan yükleme yapıyor.
Burada "installation Settings" kısmından sürücümüzün harfini seçip "Install" tuşuna basalım ve işlemimiz bu kadar hayırlı olsun artık Windows 10'a .NET Framework 3.5 yüklemiş olduk.
Tüm bunlardan daha kolay bir yol da var. Denetim masasından “Windows özelliklerini aç veya kapat” kısmına tıklayıp gelen pencereden “.NET Framework 3.5” seçeneğini işaretleyip tamam butonuna basın. Birkaç dakika içinde dosyalar inecek ve değişiklikler uygulanacaktır.
Tüm bunlardan daha kolay bir yol da var. Denetim masasından “Windows özelliklerini aç veya kapat” kısmına tıklayıp gelen pencereden “.NET Framework 3.5” seçeneğini işaretleyip tamam butonuna basın. Birkaç dakika içinde dosyalar inecek ve değişiklikler uygulanacaktır.
Selamlar arkadaşlar malum şu anda en güncel işletim sistemi Windows 10 fakat Windows 10'da bir sıkıntı var. .NET Framework 3.5 hatası. Bugün bunun çözümünü anlatacağım öncelikle ihtiyacımız olanlar:
/source özelliği geri yüklemek için gereken dosyaların konumunu belirtir (örnekte, D:\sources\sxs klasörü). Eğer sizin ki farklı bir harfse D yerine onu girin.
Burada "installation settings" kısmından sürücümüzün harfini seçip "ınstall" tuşuna basalım ve işlemimiz bu kadar hayırlı olsun artık Windows 10'a .NET Framework 3.5 yüklemiş olduk.
Hocam son dediğiniz yolu denedim. İnstallation Source directory not found. Maske sure that you have selected the appropriate (Virtual) Drive letter. Ve sadece :C diski var bende. Hortlatmığım için pardon.