Çözüldü ".NET Framework 4.8 is not supported" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, az önce Windows 10 2015 LTSB kurdum. Kurduktan sonra güncellemeyi yaptım ve yeniden başlattım. Ekran kartımın eski driverını kurduğunu gördüm ben de bütün gerekli şeyleri indirdim fakat DDU programı .NET Framework 4.8 istiyormuş. Ben de gittim indirdim ve şöyle bir hata aldım:

1681042442023.png

Ekran kartı driverımı nasıl kaldırabilirim? Veya nasıl .NET Framework 4.8 kurabilirim?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, az önce Windows 10 2015 LTSB kurdum. Kurduktan sonra güncellemeyi yaptım ve yeniden başlattım. Ekran kartımın eski driverını kurduğunu gördüm ben de bütün gerekli şeyleri indirdim fakat DDU programı .NET Framework 4.8 istiyormuş. Ben de gittim indirdim ve şöyle bir hata aldım:

Eki Görüntüle 1733516

Ekran kartı driverımı nasıl kaldırabilirim? Veya nasıl .NET Framework 4.8 kurabilirim?

.NET Framework 4.8 desteklenmiyor bu işletim sistemi sürümünüzde.

Kullanabilmek için en az Windows 10 - Mayıs 2019 güncellemesi (versiyon 1903) sürümü gerekli.

Eki Görüntüle 1733516

Kullanabilmek için en az Windows 10 - Mayıs 2019 güncellemesi (versiyon 1903) sürümü gerekli.

Çözüm

Sağ olun hocam. Peki Windows 10 1903 versiyonun LTSB gibi bir sürümü var mı?

Sağ olun hocam. Peki Windows 10 1903 versiyonun LTSB gibi bir sürümü var mı?

2019 LTSC sürümü var fakat Mayıs güncellemesi aldığından emin değilim. 2021 LTSC kurabilirsiniz. Kullandığınız çoğu program şu an kullandığınız Windows 10 sürümünde uyumsuzluk çıkartabilir.

2019 LTSC sürümü var fakat Mayıs güncellemesi aldığından emin değilim. 2021 LTSC kurabilirsiniz. Kullandığınız çoğu program şu an kullandığınız Windows 10 sürümünde uyumsuzluk çıkartabilir.
Teşekkürler hocam.

Hocam farklı bir çözüm buldum kendi başıma şöyle açıklayayım, Aygıt yöneticisine girip ekran kartımın yazılımını kaldırttım ve ekran kartı driverımın setupunu çalıştırdım ve yükledi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı