NET Framework 4 kurulmuyor

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Gördüğünüz gibi .NET Framework kurulumu başarısız oluyor bundan önce Windows 10 yapmıştım bilgisayarı bazı hatalar yüzünden format atmak zorunda kalmıştım. Windows 10'dan önce de Windows 7 kullanıyordum onda da aynı ISO vardı fakat kurulabiliyordu şimdiki kullandığım Windows 7 de .NET Framework kurulumu başarısız oldu diyor nasıl çözebilirim? (Windows Update de hata veriyor ondan indirmeyide denedim onun için de konu açtım ama sorun çözülmedi)

1627209797138.png

@kuanbey

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda hiçbir güncelleme yapılmıyor.

Bilgisayarda hiçbir güncelleme yapılmıyor.
Eki Görüntüle 1117685
Hocam arama çubuğuna "services.msc" yazarak çalıştırın ve Windows Update'yi bulup sağ tık yapıp durdurun, sonra devre dışı bırakın. Eğer durdur çıkmıyorsa sadece devre dışı bırakın. Sonrasında Windowsu kurduğunuz diske gelin. Windows klasörünü açıp içinden "SoftwareDistribution" klasörünün içindekileri silin. Sonrasında tekrar services.msc üzerinden Windows Update'yi çalıştırın.
Eğer işe yaramazsa tekrar bildirin.

Hocam arama çubuğuna "services.msc" yazarak çalıştırın ve Windows Update'yi bulup sağ tık yapıp durdurun, sonra devre dışı bırakın. Eğer durdur çıkmıyorsa sadece devre dışı bırakın. Sonrasında Windows'u kurduğunuz diske gelin. Windows klasörünü açıp içinden "SoftwareDistribution" klasörünün içindekileri silin. Sonrasında tekrar services.msc üzerinden Windows Update'yi çalıştırın.
Eğer işe yaramazsa tekrar bildirin.

1627211013183.png

Bunlar değil mi yoksa sadece bir klasördekiler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı