NET Framework all in One runtimes linki var mı?

cattie1

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar .NET Framework versiyonlarını Visual C++ 2023 all in One runtime gibi Technopat'ta veya başka güvenli bir yerden indirip tüm sürümleri tek seferde kurabileceğim bir link veya kaynak var mı? Bir tane buldum, ama güvenliğinden emin olamadım, sizce güvenilir midir? Link:

Bunu indirdikten ve kurduktan sonra tüm boxları tikleyip kurarsam bir sorun olur mu? Özellikle seçmemem gereken boxlar var mı? Çünkü sitede bunları kurmak için iyi bir nedenin olmalı gereksiz problemler içine girmemek için diyor.

Birde son sürüm:

All in One Runtimes 2.5.0 German​

April 27, 2020

Eski mi? Yoksa yeni sürümler gelmediği için mi güncellenmedi?

Verdiğiniz yerdeki linkler zaten MS bağlantılarına gidiyor :)
Ancak yine de Buradan istediğinizi indirebilirsiniz:
Merhaba, @Deniz24386 'ün attığı linkteki runtimes ile kurulum yaptım, ve ardından aynı siteden .Net version detector isimli bir uygulama daha buldum ve hepsinin kurulmuş olduğundan emin olmak için kullanmak istedim ve kullandım ve sonuçlar aşağıdaki şekilde, sanırım 4.0 yüklenmemiş, ve sizin attığınız linkte de 4.6.2 ve 4.8.1 var bu listede olmayan, yani benim bunları yüklemem gerekiyor mu? 4.0, 4.6.2 ve 4.8.1'den bahsediyorum.
Net version detector.png

Bu VC dosyaları gibi yüklenecek dosyalar değildir. Son sürümü sistemin desteklediğini yüklemek yeterlidir.
Yazılımı yükledikten sonra Windows güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın genelde güvenlik güncellemeleri beraberinde gelmektedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı