Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Oyunu açmak istediğimde böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 6.0, 7.0, 8.0 sürümlerini indirip kurmama rağmen hata gitmedi. Sorunum çözüldü kusura bakmayın evet tuşuna bastıktan sonra beni Microsoft'un sitesine gönderdi 60 MB'lik dosya indi halloldu. Tekrardan kusura bakmayın. Dosya Ekleri resim işte ne bakıyorsun ismine.png 10,2 KB · Görüntüleme: 67
Oyunu açmak istediğimde böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 6.0, 7.0, 8.0 sürümlerini indirip kurmama rağmen hata gitmedi. Sorunum çözüldü kusura bakmayın evet tuşuna bastıktan sonra beni Microsoft'un sitesine gönderdi 60 MB'lik dosya indi halloldu. Tekrardan kusura bakmayın.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.093 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Mayıs 2023 #2 Okusanız bunu açmazdınız, indirmek ister misiniz yazıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 RedStone18 dedi: Okusanız bunu açmazdınız, indirmek ister misiniz yazıyor. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğümde direk internetten sürümleri indirmiştim olmamıştı ondan sonra tıklayınca indirdiğinde oldu. Sorun buydu. Sonuç olarak sorun çözüldü iyi geceler. Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Okusanız bunu açmazdınız, indirmek ister misiniz yazıyor. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğümde direk internetten sürümleri indirmiştim olmamıştı ondan sonra tıklayınca indirdiğinde oldu. Sorun buydu. Sonuç olarak sorun çözüldü iyi geceler.