Bilmiyorum burada gördüğüm iso dosyası ile format atmıştım ancak sanırım en eski sürümü kullanmışım. chromeu yüklerken bile binbir türlü işkence çekmiştim sanırım güncel bir iso dosyası bulup tekrar format atmalıyım.hocam Windows sürüm kaç?
Bilmiyorum burada gördüğüm iso dosyası ile format atmıştım ancak sanırım en eski sürümü kullanmışım. chromeu yüklerken bile binbir türlü işkence çekmiştim sanırım güncel bir iso dosyası bulup tekrar format atmalıyım.hocam Windows sürüm kaç?
Windows 7ye .net Framework 4.8i yükleyebileceğinizi düşündüren sebep nedir?Bilmiyorum burada gördüğüm iso dosyası ile format atmıştım ancak sanırım en eski sürümü kullanmışım. chromeu yüklerken bile binbir türlü işkence çekmiştim sanırım güncel bir iso dosyası bulup tekrar format atmalıyım.
yüklediğim program açılmayınca yüklemiştim ve açılmıştı ancak başka bir program hata verince çözümün windows özellikleri kısmında olduğunu gördüm ancak bende orası açılmıyordu işte. halbuki konuyu da windows 7 kategorisinde açtım. ve internette de yüklenebildiği yazıyor yanlış mı biliyormuşumWindows 7ye .net Framework 4.8i yükleyebileceğinizi düşündüren sebep nedir?
Yükleniyor evet fakat Windows özelliklerini aç veya kapat kısmında gözükmez hocam o diye biliyorum Windows 7 için.yüklediğim program açılmayınca yüklemiştim ve açılmıştı ancak başka bir program hata verince çözümün windows özellikleri kısmında olduğunu gördüm ancak bende orası açılmıyordu işte. halbuki konuyu da windows 7 kategorisinde açtım. ve internette de yüklenebildiği yazıyor yanlış mı biliyormuşumEki Görüntüle 2136889
Yapacak bir şey yok o zaman açılmayan programı başka bilgisayarlarda açacağız. yardımlarınız için teşekkür ederim.Yükleniyor evet fakat Windows özelliklerini aç veya kapat kısmında gözükmez hocam o diye biliyorum Windows 7 için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.