.NET Framework Windows özellikler kısmında görünmüyor

• Konuyu başlatan kantz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 812
hocam Windows sürüm kaç?
Bilmiyorum burada gördüğüm iso dosyası ile format atmıştım ancak sanırım en eski sürümü kullanmışım. chromeu yüklerken bile binbir türlü işkence çekmiştim sanırım güncel bir iso dosyası bulup tekrar format atmalıyım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı12.PNG
    Ekran Alıntısı12.PNG
    46,6 KB · Görüntüleme: 34
Bilmiyorum burada gördüğüm iso dosyası ile format atmıştım ancak sanırım en eski sürümü kullanmışım. chromeu yüklerken bile binbir türlü işkence çekmiştim sanırım güncel bir iso dosyası bulup tekrar format atmalıyım.
Windows 7ye .net Framework 4.8i yükleyebileceğinizi düşündüren sebep nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya göre kurabilir misiniz.

Windows 7ye .net Framework 4.8i yükleyebileceğinizi düşündüren sebep nedir?
yüklediğim program açılmayınca yüklemiştim ve açılmıştı ancak başka bir program hata verince çözümün windows özellikleri kısmında olduğunu gördüm ancak bende orası açılmıyordu işte. halbuki konuyu da windows 7 kategorisinde açtım. ve internette de yüklenebildiği yazıyor yanlış mı biliyormuşum
Ekran Alıntısı13.PNG

yüklediğim program açılmayınca yüklemiştim ve açılmıştı ancak başka bir program hata verince çözümün windows özellikleri kısmında olduğunu gördüm ancak bende orası açılmıyordu işte. halbuki konuyu da windows 7 kategorisinde açtım. ve internette de yüklenebildiği yazıyor yanlış mı biliyormuşumEki Görüntüle 2136889
Yükleniyor evet fakat Windows özelliklerini aç veya kapat kısmında gözükmez hocam o diye biliyorum Windows 7 için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı