ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.257 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 6 Kasım 2021 #1 Selam. Çok fazla .NET Framework hatası alıyorum. Repair aracı da işe yaramıyor. PC'de Framework yüklü mü bilmiyorum. Yüklemeye çalıştığımda yüklü diyor. Ama uygulama açarken yüklü değil diyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Selam. Çok fazla .NET Framework hatası alıyorum. Repair aracı da işe yaramıyor. PC'de Framework yüklü mü bilmiyorum. Yüklemeye çalıştığımda yüklü diyor. Ama uygulama açarken yüklü değil diyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
KS KS ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.257 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 6 Kasım 2021 #11 Alfa Prime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Schlaken Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 176 15 Ocak 2022 #12 ZerefDragneel dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.257 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 19 Ocak 2022 #13 Schlaken dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi