NETAC SSD yavaş çalışıyor

furkan_03petek

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 5-6 yıllık laptopuma SSD taktırdım. Ben takmadım, tamirciye verdim ve format atti ve SSD taktı ama bilgisayarda performans değişikliği yok. En az 1 dakika 28 saniye, en çok 1 dakika 58 saniyede açılıyor. Bu arada SSD şu anda laptopta gözüküyor.
Markası ve kutusunun fotoğrafı var:

1602592378404987116753.jpg

1602592394275537624256.jpg

CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark ile test yapar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu? UEFI kurulum mu yaptı bilgisayarcı? UEFI kurulumsa bilgisayarı açtığın zaman bilgisayar markasının logosu çıkar, bilgisayar markasının logosu yerine Windows logosu çıkıyorsa UEFI kurulum değildir.

CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark ile test yapar mısın? Windows SSD'ye mi kurulu? UEFI kurulum mu yaptı bilgisayarcı? UEFI kurulumsa bilgisayarı açtığın zaman bilgisayar markasının logosu çıkar, bilgisayar markasının logosu yerine Windows logosu çıkıyorsa UEFI kurulum değildir.
Bilgisayarın ismi
cikiyorl
Basda dediklerini anlamadım ama sadece ssd takılı laptopta

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı