Netbooklar İçin En Uygun Sistem

Bios menüsünde o seçeneyi bulamadım. Akşam bios Menüsünü ve hatanın resimlerini atabilirim

Hocam o F1'e basmanı istediği yerdeki hatayı merak ettim. Benim kardeşim masaüstü toplamıştı. İşlemci anakart uyumsuzluğu vardı. Ama yine de bilgisayar açılıyordu. Bios ayarlarından iptal etmiştim. Ama sizinki netbook , zaten birbirine uyumlu donanımlar mevcuttur. Neden böyle birşey yazıyor anlayamadım. O ekranın bir fotografını paylaşır mısınız ?

Dostum Mobilden yaptığım için bukadar geldi elimden kusura bakma 2 gündürde int. erişimim olmadığından şuan yazıyorum. Bios Menüleri ve Verilen Hata Linklerde fakat sıralamasını bilmiyorum.
Resim Linkleri
20150724 143626 - Hızlı Resim

Son düzenleme:
Hocam HDD ile ilgili bir sorun var. Sanırım harddiskin bozuk. O yüzden sana başlangıçta bunu belirtiyor. HDD için "status BAD" yazıyor. Yani durumu kötü .
Biosun içerisinde bu uyarıyı kapatmak için ayar göremedim. Bios güncelleme ile çıkabilir. Ama uğraşmasanda olur.

Kullanabilirsin. Ama tavsiyem önemli şeyleri harici bir diske koy. Yarın ne olacağı belli olmaz.

Linux'un herhangi bir sürümü olsun yeter. Windows, Netbooklar için fazla hızlı değil.
Yanılıyosunuz, bilgisayarınız hızı sürücülerinizin güncelliğine ve sistem özelliklerine göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…