Netcad Driver installation failed

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eywallah kardeşim deneyip olursa sonucu paylaşırım.
Sorun olursa ki bir iki yerde sorun ile karşılaşacaksınız. Buraya yazın çözümleri yazmaya çalışırım.

usta elimde dell inspiron 7567 var. win 10 yüklü ve aladdin hardlock uyumsuz diye bir sorun alıyorum lütfen yardım edin 1 haftadır denemediğim yol kalmadı. 8.1 yükledim olmadı bios ta güvenlikle ilgili ne varsa kapattım olmadı lütfen ama lütfen yardımcı olun

usta elimde dell inspiron 7567 var. win 10 yüklü ve aladdin hardlock uyumsuz diye bir sorun alıyorum lütfen yardım edin 1 haftadır denemediğim yol kalmadı. 8.1 yükledim olmadı bios ta güvenlikle ilgili ne varsa kapattım olmadı lütfen ama lütfen yardımcı olun
Windows 10 pro kullanıyorum ve Netcad geçen günlerde güzel çalışıyordu fakat bazı modüllerde sıkıntı çıktı. Mesela proje özellikleri ve ayarlar bölümüne giriş yapamıyordum hemen program kapanıyordu, çok yol denedim yapamadım. Onun için netcad i Windows 8.1 Pro ya kurmalısın ben şu anda ofis bilgisayarımda sorunsuz kulanıyorum. İnternette bir sürü anlatım var. Ayrıca aldığınız hata ile karşılaşmadım.

Windows 10 pro kullanıyorum ve Netcad geçen günlerde güzel çalışıyordu fakat bazı modüllerde sıkıntı çıktı. Mesela proje özellikleri ve ayarlar bölümüne giriş yapamıyordum hemen program kapanıyordu, çok yol denedim yapamadım. Onun için netcad i Windows 8.1 Pro ya kurmalısın ben şu anda ofis bilgisayarımda sorunsuz kulanıyorum. İnternette bir sürü anlatım var. Ayrıca aldığınız hata ile karşılaşmadım.
Hocam bende win 8.1 geçtim sorunu hallettim (sağolasın). Ama bi gariplik var windows 10 a göre hdd de baya yavaş açılıyor bilgisayarın bios süresi 20 saniyeler civarındaydı. Gereksiz hizmetleri kapatıp 10.1 saniyeye düşürdüm. Daha da hızlandırmanın bir yolu yok galiba. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı