Netcad için Laptop Önerisi

Zaten bu tür programlar neredeyse her bilgisayarda sorunsuz çalışır. Önemli olan

Kesinlikle artıyor, bende GTX960M, i7 6700HQ ve 16GB RAM olmasına rağmen SolidWorks de büyük çizimlerde çıldırıyorum. :D Ki neredeyse bütün çizim programlarının mantığı aynı, çizim büyüdükçe sistem gereksinimi artar.
En iyisi kafam rahat olsun. Beni en az 5 sene götürebilecek bi laptop aliyim. Belli olmaz sonuçta sınıfta kalması da var kolay bölüm değil :D:D

Ben 6 senelik 8 GB RAM bilgisayarda Netcad büyük çizgimler yapıyorum bir gram kasma yok donma da yok 6000 TL sen oyun oynayacaksın anladım kadarıyla.
Oyun mekarlısı bi insanım evde zaten oyun oynayabileceğim masaüstü sistemim var. Okul da lazım olcağı için laptop ta almam gerekiyor. Eğer çok aman aman bi sisteme gerek olup olmadığını öğrenmek istedim sadece. Bazı araştırmalar da yaptım ve almışken iyi bir laptop aliyim dedim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı