Netflix Netflix 4 kişilik paket nasıl kullanılır?

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar 4 kişilik paket almak istiyoruz. Ama şöyle bir soru var kafamızda. Kullanacak olanlar tekil şahıs değil aile olduğu için bu soru kafamızı karıştırıyor. Şimdi biz diyelim aldık 4 kişi paylaştık. Eniştemler, abim, ben ve kız arkadaşım. Şimdi herkesin kendi oturumu oluyor anladığım kadarıyla. Ben kendi oturumumda dizi izlerken kardeşimde benim oturumumla aynı evden izleyebilir mi? Atıyorum ben kendi odamda izliyorken oda kendi odasında izleyebilir mi? Yoksa benim dizi bittikten sonra mı o izleyebilir?

Bu şekilde profil oluşturulabiliyor. Profil fotosunu ve alttaki ismi değiştirebiliyorsunuz. Çocuk profili de oluşturulabiliyor.

5cf9871411e2050ed43f1574 (1).jpg

netflix-profil-foto02-XF1a.jpg

netflix-profile-password-lock.jpg

Evet onu biliyorum. Ama benim öğrenmek istediğim o değil. Mesela son attığınız resimden örnek vereyim. Ben Levi olayım gireyim oturuma ve The Witcher izlemeye başlayayım. Kardeşimde ben diziyi izlerken yine benim oturumuma (Levi'ye) giriş yapsın ve Rick and Morty izlesin. Böyle bir şey mümkün mü? Başka oturuma girip izleyebilir onu biliyorum ama herkesin kendi oturumu olacağı için gidip abimin yada eniştemin yada kız arkadaşımın oturumuna giremez.

Evet onu biliyorum. Ama benim öğrenmek istediğim o değil. Mesela son attığınız resimden örnek vereyim. Ben Levi olayım gireyim oturuma ve The Witcher izlemeye başlayayım. Kardeşimde ben diziyi izlerken yine benim oturumuma (Levi'ye) giriş yapsın ve Rick and Morty izlesin. Böyle bir şey mümkün mü? Başka oturuma girip izleyebilir onu biliyorum ama herkesin kendi oturumu olacağı için gidip abimin yada eniştemin yada kız arkadaşımın oturumuna giremez.

Ben girebilir diye biliyorum. Yani 4 giriş izni varsa eğer 4 kişi tek profili de kullanabilir. Bu konuda çok emin olmasam da olacağını düşünüyorum. Yani profile giriş sınırı olacağını zannetmiyorum. Sadece kaç yerden bağlanıyor onun sınırı olmalı.

Ben girebilir diye biliyorum. Yani 4 giriş izni varsa eğer 4 kişi tek profili de kullanabilir. Bu konuda çok emin olmasam da olacağını düşünüyorum. Yani profile giriş sınırı olacağını zannetmiyorum. Sadece kaç yerden bağlanıyor onun sınırı olmalı.
Hayır o şekilde olmuyor. Bağlı biri varken biri bağlanırsa, hata veriyor.

Aradım müşteri hizmetlerini gerçekten hiç üşenmeden çok güzel anlattılar. Eğer 4 oturumda aynı anda izleme yapıyorsa böyle bir şey mümkün olmuyormuş maalesef. Hata veriyormuş oturumlar dolu bekleyin diye. Ama 3 kişi izleme yapıyorsa aynı anda 4. kişi profil farketmeksizin girip izleyebiliyor. Tek problem aynı diziyi izleyemiyor. Yani kısacası eğer sürekli 4 kişi kendi oturumlarında dizi izlerken denk gelmiyorsa evin bütün fertleri aynı profilden girip izleyebiliyor.

Aradım müşteri hizmetlerini gerçekten hiç üşenmeden çok güzel anlattılar. Eğer 4 oturumda aynı anda izleme yapıyorsa böyle bir şey mümkün olmuyormuş maalesef. Hata veriyormuş oturumlar dolu bekleyin diye. Ama 3 kişi izleme yapıyorsa aynı anda 4. kişi profil farketmeksizin girip izleyebiliyor. Tek problem aynı diziyi izleyemiyor. Yani kısacası eğer sürekli 4 kişi kendi oturumlarında dizi izlerken denk gelmiyorsa evin bütün fertleri aynı profilden girip izleyebiliyor.

Yani 4 oturum izliyorsa zaten başkası giremez doğal olarak. Onlar 5 nci kişi için bunu söylemiş olmalılar. Zaten olay burada en fazla 3 kişi varken 4 ncü kişinin istediği profile girip izleyebilmesi mümkün mü değil mi? sorusu.

Bu durumda izlenebiliyor demektir. Ancak aynı diziyi izleyemiyor olayını ben de bilmiyorum. Öğrenmiş olduk :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı