Sadece uygulamasından 4K açılıyor. Uygulamayı indir Microsoft Store'dan. HEVC uzantisini satin al ve indir. 3 TL mi ne.
Edge tarayıcısı 4K kadar destekliyor. Edge tarayıcısı üzerinden izleyin.
Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Ayrıca uygulaması güncelleme almıyor. Arayüzü eski, donma ve çökme sorunları bolca yaşanıyor.
Eki Görüntüle 1574985
En iyi görüntü kalitesinde izleme
Netflix hesabınızın sunduğu en iyi yayın kalitesinden yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayarak adım adım talimatlarımızı uygulayın. Yayınların keyfini HD, Ultra HD, 4K, UHD, Dolby Vision, HDR ve HDR10+ kalitesinde çıkarın.help.netflix.com
Yine aynı en fazla 1920x1080 oluyor.
Hangi içeriği izliyorsunuz? Bazı içeriklerin 4K desteklemediği olabiliyor.
Onu indirmeniz yeterli, sonra uygulamadan 4k bir içerik seçtiğiniz zaman. Etiketinde 4k yazmaya başlıyor yani 4k izleme seçeneği aktifleşmiş oluyor.HEVC'i aldım şimdi ne yapmam lazım?
Onu indirmeniz yeterli, sonra uygulamadan 4K bir içerik seçtiğiniz zaman. Etiketinde 4K yazmaya başlıyor yani 4K izleme seçeneği aktifleşmiş oluyor.
Kaç p izlediğinize bakmak için CTRL+alt+Shift+D tuşlarına basın, istatistikler açılıyor.
Satın aldıktan sonra öyle yapsanız zararı olmaz.Netflix sil yükle yapmak lazım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.