Netflix Netflix aile hesabı farklı evlerden kullanılabilir mi?

ismail120809

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Konu acik. Netflix aile hesabını 5 arkadas farkli evlerden kullanabilir miyiz? Biraz arastirdim kullanan da var yasak diyen de var. Dogru bilgi nedir acaba?

Merhaba. Konu acik. Netflix aile hesabını 5 arkadas farkli evlerden kullanabilir miyiz? Biraz arastirdim kullanan da var yasak diyen de var. Dogru bilgi nedir acaba?

Yasak bir şey değil ki bu örnek arkadaşınız yurt dışında yaşıyor verebilirsiniz hesabınızı hiçbir şey olmaz zaten sizin planınız aile hesaba birçok kişinin girmesi anormal sayılmayacaktır örnek arkadaşınız yurt dışına seyahata gitti ama Türkiye'den girdi hesaba seyahat ediyor gibi gözükücek hatta ülke değiştirdiği için içerikleri o ülkeye göre filtre edilecek yani bir sorun olmaz.

Yasak bir şey değil ki bu örnek arkadaşınız yurt dışında yaşıyor verebilirsiniz hesabınızı hiçbir şey olmaz zaten sizin planınız aile hesaba birçok kişinin girmesi anormal sayılmayacaktır örnek arkadaşınız yurt dışına seyahata gitti ama Türkiye'den girdi hesaba seyahat ediyor gibi gözükücek hatta ülke değiştirdiği için içerikleri o ülkeye göre filtre edilecek yani bir sorun olmaz.

Mesela ben geçen hafta Azerbaycan'da ki bir arkadaşıma Amazon Prime hesabı açtım deneme üyeliği orada deneme üyeliği 7 gün Türkiye'de 30 gün bende ülkemden açıp ona verdim hiçbir sorun olmadı.

Kullanabilirsiniz çoğu kişi öyle kullanıyor. Şayet sadece televizyon üzerinde izlediğinizde biz problem yaşamıştık tekrardan müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirmişlerdi. Sanırsam televizyon üzerinden hesabı açıp kullandığınızda aynı Wi-Fi üzerinde kullanmanız gerekiyormuş. Tam bir bilgim yok sadece böyle bir problem yaşamıştık ama mevcut olarak farklı evler üzerinden telefon, tablet, PC gibi cihazlarda sorunsuz kullanıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı