Netflix Aktif Olmayan Hesapları İptal Edecek

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Netflix Aktif Olmayan Hesapları İptal Edecek
Netflix Aktif Olmayan Hesap İptali

Netflix platformunda hiçbir şey izlemeyen kullanıcıların boşuna para ödemesini önlemek istiyor. Netflix servise katılmasının üzerinden 1 yıl geçen ve bu süre zarfında hiçbir içeriği izlemeyenlerin hesaplarını iptal etme kararı aldıklarını ...

Devamı: Netflix Aktif Olmayan Hesapları İptal Edecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

kullanıcıların boşuna para ödemesini önlemek istiyor.
"Kullanıcıların sonradan kullanmak için tekrar satın almasını istiyor" olarak değiştiriyorum cümleyi. Yetkim yok ama siz bu yazdığım cümleyi orada farz edin.

"Kullanıcıların sonradan kullanmak için tekrar satın almasını istiyor"
Anlamadım. Zaten hiç kullanmayanlar her ay ödemiyor mu? Geri satın aldığında aynısını ödeyecek, geri satın alana kadar da boşuna para kesilmeyecek karttan, bunun neresi kötü bir şey tam olarak anlamadım.

Anlamadım. Zaten hiç kullanmayanlar her ay ödemiyor mu? Geri satın aldığında aynısını ödeyecek, geri satın alana kadar da boşuna para kesilmeyecek karttan, bunun neresi kötü bir şey tam olarak anlamadım.

Aynen dediğin şekilde işliyor. Kullansan da kullanmasan da para çekiyor karttan. Kullanıcı dostu bir adım olmuş, arkadaş niye tepki göstermiş anlamadım.

Milletin keyfinin kahyası mı bu Netflix? Mutlaka bir çıkarları bir düşünceleri vardır bu olayı uygularken.

Benim için güzel bir uygulama değil. Nadir olarak ilgimi çeken içerikler olduğu zaman Netflix giriyorum. Aylık olarak paramı takır takır ödüyor muyum? Ödüyorum. Girip, girmediğimden onlara ne? Girmeye kalktığım zaman hesabımın iptal olduğunu görürsem, o sinirle bir daha üye olmamayı bile düşünebilirim.

Bu bizim yararımıza değil, kendi zararlarına olmuş. İlla ki benim gibi düşünenler de olacaktır. Zaten kabul edip, parasını ödediğim hizmete bir de girmeye kalktığım zaman tekrar hesap açtırtacaklar durduk yere.

Özetleyecek olursam, parasını ödediğim hizmette ister aktif olurum, ister olmam. Keyfim bilir. Onları ilgilendirmez.

Son düzenleme:
Netflix platformunda hiçbir şey izlemeyen kullanıcıların boşuna para ödemesini önlemek istiyor.
Sen bu ülkeye fazla iyisin be hacı:) Zaten “Intro’yu atla” seçeneğin bile yeterdi:)
"Kullanıcıların sonradan kullanmak için tekrar satın almasını istiyor" olarak değiştiriyorum cümleyi. Yetkim yok ama siz bu yazdığım cümleyi orada farz edin.
Fazla art niyetli geldi bana bu cümle:) Yani tekrar satın almasının ne faydası olabilir ki? Zaten üyeliği olduğu için her ay otomatik para ödüyor izlemese de üyeler. Üyeliği silinse ve yeniden üye olsalar daha fazla para ödemeyecekler ki:)

Fazla art niyetli geldi bana bu cümle:) Yani tekrar satın almasının ne faydası olabilir ki? Zaten üyeliği olduğu için her ay otomatik para ödüyor izlemese de üyeler. Üyeliği silinse ve yeniden üye olsalar daha fazla para ödemeyecekler ki:)
Ömrümüzden 20 saniye gidiyor. O değil de ben yanlış anlamışım konuyu arkadaşlar 🙂 Np.

Ama aklıma şu da geldi. Site trafiğini artırmak. 2 milyon kişi pasif diyelim tekrar Netflix'i almak için siteye tıklayacak bu sayede sitenin internet alemindeki durumu yükselecek gelirleri artacak. Siteye tıklayan kişi sayısı artacak...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı