Netflix anime önerisi

WhyMeBro

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2020
Mesajlar
1.619
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
One Punch Man izledim ve çok güzeldi. Netflix'te onerebileceginiz anime var mıdır?

Şimdiden herkese teşekkür ettim.
 
Keşke buraya sonsuz "Hahaha" atabilsem. Karakter gelişimi ve hikaye anlamında en iyi manga/animelerden birisidir Evangelion serisi. Senin izlerken hikayeyi anlamamış olman animeyi kötü yapmıyor. Ha ben önerir miyim ben de önermem şu an boşuna o kadar derin düşüncelere girmeye gerek yok. Benim önerim Berserk ama Netflix üzerinde yok sanırım. Onun dışında Code Geass önerebilirim.
 
Keşke buraya sonsuz "Hahaha" atabilsem. Karakter gelişimi ve hikaye anlamında en iyi manga/animelerden birisidir Evangeliyorn serisi. Senin izlerken hikayeyi anlamamış olman animeyi kötü yapmıyor. Ha ben önerir miyim ben de önermem şu an boşuna o kadar derin düşüncelere girmeye gerek yok. Benim önerim Berserk ama Netflix üzerinde yok sanırım. Onun dışında Code Geass önerebilirim.

Shinji gördüğüm en kötü ana karakterlerden biri.
Tüm anime boyunca sadece tamam bineceğim ya da binmeyeceğim.
Hiçbir gelişme kaydetmiyor. Hikayenin anlatacak hiçbir şeyi yok. Sadece tekrar edici aynı şeyler. Karakterlerin hiçbiri ilgi çekici değil.
Meleklerden 1'inin dizaynı bayağı gözüme takılmıştı çünkü sadece beyaz bir çizgiydi.
Ve bir özet bölümü vardı. Birkaç sahnede sadece bir anaokulu çocuğunun çizimleri vardı. Bu tembellik değilse ne biliyorum. Animenin sonu o kadar kötü ki. Ama End of Evangelion daha kötü.
Birinin karısını görmesi için herkesi fantaya çevirmesini görmek için zaman harcadım.
Hiçbir şeyi açıklamayarak hikayeyi karmaşık hale getirdiklerini sanıyorlar. Biri Eva hakkında negatif bir şey söylerse tek aldıkları cevap sen anlamıyorsan biz ne yapalım.
 

Geri
Yukarı