Netflix Netflix dizi önerisi

Mr. Robot'u öneririm benim favorimdir. Robot bildiğimiz robot değil sadece bir isim. Şöyle bir Wikipedia açılması da bırakayım belki cezbeder. "Amerikan psikolojik gerilim-dram televizyon dizisi. Dizinin baş karakteri elliot alderson, sosyal anksiyete bozukluğu, çoklu kişilik bozukluğu, klinik deprasyon, şizofreni ve uyuşturucu bağımlılığı ile boğuşan bir siber güvenlik uzmanı ve Hacker'dır."

Breaking Bad'i öneririm. Bu da kimya öğretmeninin girdiği bir takım yolu anlatıyor. Ve çok güzel bir dizidir. Dizinin diğer karakterleri bile çok sağlamdır. İzlerken benimsetir kendini.

Better call saul dizisini izlemedim. Breaking Bad dizisinin devam dizisidir ama Breaking Bad'in öncesini anlatıyormuş. Beklentim oldukça yüksek. Sıralama yapacak olursan önce breakin Bad'i izle. Fırsat bulursam izlenecekler listemde 1. sırada şu an.

Peki acaba önce geçmişimi izlenmeli 🤔 better call saul.

Peki acaba önce geçmişimi izlenmeli 🤔 better call saul.
Hayır önce Breaking Bad, sonra Better Call Saul izlenmeli. Dizinin çıkış tarihine uyarsan daha iyi olur. Bir de bende olduğu gibi Breaking Bad'i seversen. Oradaki karakterlerin bazılarını Better Call Saul'de göreceğin için daha heyecanla bekleyeceksin. Daha güzel olacak. :)

Netflix'te değil ama Sons of Anarchy önermeden geçmeyeyim dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı