Çözüldü Netflix ekran paylaşırken siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

malcona1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Netflix ekran paylaşımı yapıp Zoom'dan veya herhangi başka bir uygulamadan film veya dizi izleyemiyoruz çünkü siyah ekran oluyor.

Fakat 1-1.5 ay önce böyle bir sorun yoktu gayet güzel bir şekilde izleniyordu neden böyle oluyor acaba bir çözümü var mıdır?

Hocam, ekran kartı sürücüsü güncel mi? Windows için eksik güncelleme var mı?

Artı -1 Eksi
Hocam ekran kartının ne kendisiyle ne sürücü yazılımıyla alakalı bir durum değil bu.

Hocam ekran kartının ne kendisiyle ne sürücü yazılımıyla alakalı bir durum değil bu.
Tamam hocam. Sizin dediğiniz gibi o zaman. Bazen bu sebeple Netflix videoları açılmıyor. Benim aklım oraya gitmiş.

Tamam hocam. Sizin dediğiniz gibi o zaman. Bazen bu sebeple Netflix videoları açılmıyor. Benim aklım oraya gitmiş.
Doğrudur dostum farklı şeyler de olabilir ama arkadaşın bahsettiği durumun tam açıklaması güvenlik sisteminden kaynaklanıyor. Bir kaç telefonda ekran görüntüsü dahi alınsa ekran siyah oluyor.

Netflix'in korsana karşı önle midir bu. Ekran kaydı falan veya bunun gibi şeyler yapamazsınız.

Zamanın da gayet yapılıyordu yeni geleceğini sanmıyorum. 1 ay önce yoktu böyle bir şey.

Yok dostum.
Tek bir üyelik alıp birkaç kişiyle bu ve buna benzer yöntemler kullanılarak ekran paylaşmayı önlemek amacıyla yapılan bir güvenlik önlemi bu hocam.

Yani yeni mi geldi bu koskoca Netflix'e 1 aydır yok muydu ya.
Tarayıcının donanım hızlandırma özelliğini kapatıp tekrar dener misin?

Nereden kapatılıyor dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı