Netflix Netflix İçerik Önerisi

yika38

Gigapat
Katılım
17 Eylül 2017
Mesajlar
6.334
Makaleler
11
Çözümler
196
Yer
Kayseri
Netflix aboneliği aldım ve izleyecek içerik arıyorum. Bilim kurgu, korku, gerilim, komedi, aksiyon, animasyon hiç fark etmez. İzlemeye değer bir şey olsun.

Anormal derecede +18 içerik bulundurmadığı sürece sorun yok. Öpüşme sahneleri sıkıntı değil, abartıya kaçmadığı sürece. 7+ denen herhangi bir yerdeki herhangi bir içerikte bile bu tür sahneler bulunabiliyor, bu yüzden dert etmiyorum.

Şu ana kadar Interstellar, I Am Mother ve Mars'ı bitirdim. Sizin önerileriniz neler?
 
Punisher, La Casa De Papel benim en çok severek izlediğim dizileriydi. Ayrıca belgesel gibi olan Roman Empire dizisi de bence gayet başarılı. Filmlerini önermiyorum, bana güzel gelmiyor filmleri. Aniden ve saçma bitiyor benim gözümde.
 
The Haunting Of Hill House ve Daredevil öneriyorum. Daha önerebilirim ama siz Netflix'de izleyecek dizi mi arıyorsunuz (eski ve başka şirketlerin yapımları) yoksa illaha Netflix yapımı ürünler mi olmalı?
 
The Haunting Of Hill House ve Daredevil öneriyorum. Daha önerebilirim ama siz Netflix'de izleyecek dizi mi arıyorsunuz (eski ve başka şirketlerin yapımları) yoksa illaha Netflix yapımı ürünler mi olmalı?

Netflix'te izleyecek bir içerik arıyorum. Netflix yapımı da olabilir, fark etmez. Dizi olması ve Netflix yapımı içerik olması şart değil.
 
Şu an ben iki tane belgesel izliyorum. İkisini de çok beğendim.
Birinicisi: Gezegenimiz.
İkinicisi: Street Food.

Ayrıca film olarak Murder Mystery öneririm. Dün izledim. Sadece çok ufak bir yerinde bir cinsellik şakası var fakat çıplak değiller. Yani sorun olacağını sanmıyorum. Ben izlerken baya keyif aldım.
 
The Perfection diye bir şey izledim hocam, sonunda o kadar çok şaşırdım ki. Mutlaka izlemelisin mutlaka.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Disenchantment: Çok sağlam bir animasyondur tam çerezlik gibi ama sonda hikayesi fena merak ettiriyor.
Kingdom: Eski zamanlardaki Kore'de yaşanan bir zombi salgını olayı var. Normalde zombi konusu sıktı beni artık ama izlenir sağlam bu.
Peaky Blinders: İllaha biliyorsundur zaten hatta izlemişsindir de söz söylemek bana düşmez. İzle.
Sherlock: Dedektifliği sevdiğimden midir yoksa Sherlock Holmes karakterini sevmemden midir bilmiyorum ama ilk sıramda bu dizi var. Kesinlikle öneriyorum.
Spartacus, Breaking Bad, HIMYM falan saymıyorum bu zamana kadar kesin izlemişsindir ama izlemediysen bunları da kesin izlemelisin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı