Netflix Netflix indirme sınırı var mı?

489483

Hectopat
Temel planı aldım bugün köye gideceğim için Breaking Bad indirecektim ama 25 bölümden sonra hata verdi. Fakat ondan sonra Rick and Morty'i denediğimde tüm diziyi indirdi. Bir sıkıntı mı var yoksa sınır mı var? indirdiklerim şunlar Breaking Bad 25 bölüm, Wednesday, All of us are Dead, Rick and Morty toplam hepsi 102 bölüm.

Eğer indirme sınırı, lisans hakları sebebiyle bu içerik ... tarihine kadar yalnızca bir kere indirilebilir uyarısı aldıysanız ;
Bazı diziler ve filmler, hesap başına yılda yalnızca sınırlı sayıda indirilebilir. İlgili dizi veya filmi indirmek için hata ekranından İndir öğesini seçebilirsiniz, ancak hata mesajında belirtilen tarihe kadar aynı içeriği yeniden indiremezsiniz. Bu diziyi veya filmi belirtilen tarihten daha önce izlemek istiyorsanız, internete bağlanmanız ve yayın olarak izlemeniz gerekmektedir. Aksi hâlde, indirmek için farklı bir dizi veya film seçebilirsiniz.

Eğer İndirme hatası, çok sayıda video indirdiniz hatası aldıysanız;
İndirilen içeriklerin aynı anda depolanması için izin verilen en fazla cihaz sayısını aştığınızı belirtir. Planınıza bağlı olarak, içerik indirmek için 1, 2 veya 4 cihaz kullanabilirsiniz. Yeni bir cihaza içerik indirmek için, mevcut bir cihazdaki indirilen içerikleri silebilir veya yayın planınızı yükseltebilirsiniz.

eğer indirme sınırı, lisans hakları sebebiyle bu içerik... Tarihine kadar yalnızca bir kere indirilebilir uyarısı aldıysanız;
Bazı diziler ve filmler, hesap başına yılda yalnızca sınırlı sayıda indirilebilir. İlgili dizi veya filmi indirmek için hata ekranından indir öğesini seçebilirsiniz, ancak hata mesajında belirtilen tarihe kadar aynı içeriği yeniden indiremezsiniz. Bu diziyi veya filmi belirtilen tarihten daha önce izlemek istiyorsanız, internete bağlanmanız ve yayın olarak izlemeniz gerekmektedir. Aksi hâlde, indirmek için farklı bir dizi veya film seçebilirsiniz.

eğer indirme hatası, çok sayıda video indirdiniz hatası aldıysanız;
İndirilen içeriklerin aynı anda depolanması için izin verilen en fazla cihaz sayısını aştığınızı belirtir. Planınıza bağlı olarak, içerik indirmek için 1, 2 veya 4 cihaz kullanabilirsiniz. Yeni bir cihaza içerik indirmek için, mevcut bir cihazdaki indirilen içerikleri silebilir veya yayın planınızı yükseltebilirsiniz.

Bu bilgiyi Netflix'in sitesinden görmüştüm sorunumu çözmüyor.

Temel planı aldım bugün köye gideceğim için Breaking Bad indirecektim ama 25 bölümden sonra hata verdi. Fakat ondan sonra Rick and Morty'i denediğimde tüm diziyi indirdi. Bir sıkıntı mı var yoksa sınır mı var? indirdiklerim şunlar Breaking Bad 25 bölüm, Wednesday, All of us are Dead, Rick and Morty toplam hepsi 102 bölüm.
Temel planda bildigim kadariyla 100 civari icerik indirilebiliyor.

Bazı diziler ve filmler, hesap başına yılda yalnızca sınırlı sayıda indirilebilir. İlgili dizi veya filmi indirmek için hata ekranından indir öğesini seçebilirsiniz, ancak hata mesajında belirtilen tarihe kadar aynı içeriği yeniden indiremezsiniz. Bu diziyi veya filmi belirtilen tarihten daha önce izlemek istiyorsanız, internete bağlanmanız ve yayın olarak izlemeniz gerekmektedir. Aksi hâlde, indirmek için farklı bir dizi veya film seçebilirsiniz.

eğer indirme hatası, çok sayıda video indirdiniz hatası aldıysanız;

Hocam konuyu hortlatıyorum ama bende bu sorunu veriyor ama sadece benim telefonumda indirilmiş içerik var ve en üst yayın paketindeyim breaking bed de 3. sezonu indirirken hata verdi ama başka şeyleri indirebiliyorum bu neden böyle yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230818_164242_Netflix.jpg
    Screenshot_20230818_164242_Netflix.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı