Netflix kalite sorunu

ım_not_enough

Decapat
Arkadaşlar daha demin Breaking Bad izledim kalite çok iyiydi daha sonra, Z nation izlemek istedim kalite baya kötü, aynı sorunu Twd izlerken yaşıyordum, standart paket olduğu için mi acaba bilemiyorum, Netflix kendisine ait olmayan dizilere "HD değildir" diye uyarı çekmeli.

Ekran Görüntüsü (21).png

Ekran Görüntüsü (22).png

Arkadaşlar daha demin Breaking Bad izledim kalite çok iyiydi daha sonra, Z nation izlemek istedim kalite baya kötü, aynı sorunu Twd izlerken yaşıyordum, standart paket olduğu için mi acaba bilemiyorum, Netflix kendisine ait olmayan dizilere "HD değildir" diye uyarı çekmeli.

Eki Görüntüle 433557
Eki Görüntüle 433558
Hatırladığım kadarı ile Paketine göre yükselen çözünürlük mevzusu vardı. Ayrıca filmde donmaları engellemek için bağlantı kalitenize paralel bir şekilde çözünürlüğü düşürüp yükseltiyor netflix.

Eki Görüntüle 433557
Eki Görüntüle 433558
İzlediğiniz 3 dizi de HD kalite. İnternet hızınızla alakalı bir durum olmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı