Netflix Netflix nasıl tekrar 1 aylık ücretsiz alabilirim?

cemozturkx

Picopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Netflix Türkiye'de tekrardan 1 aylık denemeyi aktif etmişti.
Fakat 2 TL karşılığındaydı, ve ben de ilk ayı doldurdum ödememi iptal ettim ve yeni bir e posta açtım.
Ama Netflix'in ana sayfasında geçen ayki gibi "30 günlük ücretsiz deneyin" yazısı çıkmıyor.
Başka PC'den denedim; tarama geçmişi, çerezler vs. temizledim hatta browser bile değiştirdim ama olmuyor nasıl yapabilirim?

Bildiğiniz üzere Netflix Türkiye'de tekrardan 1 aylık denemeyi aktif etmişti.
Fakat 2 TL karşılığındaydı, ve ben de ilk ayı doldurdum ödememi iptal ettim ve yeni bir e posta açtım.
Ama Netflix'in ana sayfasında geçen ayki gibi "30 günlük ücretsiz deneyin" yazısı çıkmıyor.
Başka PC'den denedim; tarama geçmişi, çerezler vs. temizledim hatta browser bile değiştirdim ama olmuyor nasıl yapabilirim?

Farklı bir cihaz ve internet ile deneyebilir misiniz?
Korsan oyunlara destek yok fakat Netflix'i ücretsiz kullanmaya devamke mi? :) Konu sahibi Netflix'i resmen ücretsiz kullanmak istiyor. Bence buna da destek verilmemeli. Ama tabii siz bilirsiniz. Sadece görüşümü belirtiyorum. Hiç etik değil...

Korsan oyunlara destek yok fakat Netflix'i ücretsiz kullanmaya devamke mi? :) konu sahibi Netflix'i resmen ücretsiz kullanmak istiyor. Bence buna da destek verilmemeli. Ama tabii siz bilirsiniz. Sadece görüşümü belirtiyorum.

Efendim, lütfen ben 20 kuruşumu veya 1.99 TL'mi vererek alıyorum? Bu korsan değildir.

Hocam daha adamlar 2 ay önce sizin gibi sistemi abuse eden insanlar yüzünden 1 aylık ücretsiz abonelik kampanyasını sonlandırmıştı. Ama siz bilirsiniz tabi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı