Netflix Olmayan Televizyondan, PS4 İle Netflix İzlenebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gODofstatik

Hectopat
Merhaba. Geçen sene televizyon almıştım markası Vestel'dir. (Vestel aldığıma çok pişmanım) Televizyonumu açtığımda YouTube ve Google vardı ama hala 1 yıl geçmesine rağmen Netflix gelmedi. Özelliklerine baktım yokmuş ve gelmeme olasılığı baya fazlaymış. Ben de bir yandan PS4 hayranıyım duydum ki PS4'te Netflix, YouTube, Spotify, ve bir sürü uygulama varmış. Ben de alayım dedim. PS4 alacağım ama sorum şu ki Vestel televizyonumda Netflix yok ama PS4'ten Netflix ile film izleyebilir miyim?
Televizyonumun link burada. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 televizyonların uygulamalarından bağımsızdır. İzleyebilirsiniz.

Dijital bağlantı standartları pek öyle işlemiyor. TV netflix'in istediği standartları içermezse isterse hiç izletmez. En büyük kaygıları video ve ses kaydı yöntemi ile içeriklerinin VCR yöntemi ile çalınması. Bu yüzden bazı tv'lerde bilgisayar bağlasan bile izleyemeyebilirsin.

Screenshot_20190703-213904.png

Katılıyorum, normal şartlar altında çatır çatır izleyebilmeniz lazım.

Ama HDCP diye bir nane var. PS4'den direk uygulama olarak Netflix'i açacağınız için konsol ile televizyon arasında şifreli bir bağlantı kurulması muhtemel, donanım haberdeki arkadaşların yanlış bilgi verdiğini düşünmüyorum o yüzden.

Biraz daha araştırma yapmak lazım bu konuda. Televizyonunuz HDCP destekliyor mu? Netflix gerçekten böyle bir kısıtlama koydu mu? Ona bakmak lazım.

Katılıyorum, normal şartlar altında çatır çatır izleyebilmeniz lazım.

Ama HDCP diye bir nane var. PS4'den direk uygulama olarak Netflix'i açacağınız için konsol ile televizyon arasında şifreli bir bağlantı kurulması muhtemel, donanım haberdeki arkadaşların yanlış bilgi verdiğini düşünmüyorum o yüzden.

Biraz daha araştırma yapmak lazım bu konuda. Televizyonunuz HDCP destekliyor mu? Netflix gerçekten böyle bir kısıtlama koydu mu? Ona bakmak lazım.

Bu ksıtılamayı Nerflix çoktandır koydu. 10 dakikadır HDCP dilimin ucundaydı ama aklıma gelmiyordu. 🙂 Widewine l1 belası yetmedi.

Böyle bir olay yok. Hatalı bilgilendirme. Playstation'dan bahsediyoruz. HDMI olan televızyonda çatır çatır izlerim.
Sana bir kaç HDMI destekli tv modeli yazayım. Birinde izlemeyi başarırsan sana Ford Focus arabamı veririm. İzleyemezsen bana bir araba alacaksın. Kabul mü?

Böyle bir olay yok. Hatalı bilgilendirme. Playstation'dan bahsediyoruz. HDMI olan televızyonda çatır çatır izlerim.
İzlersin ama hangi kalitede? Sanırım HDCP koruması olmayan tv veya monitörlerde 4Kve HDR Netflix içeriği izlenmiyor. Belki fhd de izlenmiyordur ondan emin değilim ama.

Bu ksıtılamayı Nerflix çoktandır koydu. 10 dakikadır HDCP dilimin ucundaydı ama aklıma gelmiyordu. 🙂 Widewine l1 belası yetmedi.

Sana bir kaç HDMI destekli tv modeli yazayım. Birinde izlemeyi başarırsan sana Ford Focus arabamı veririm. İzleyemezsen bana bir araba alacaksın. Kabul mü?
Hocam ford aracınız sizde kalsın ben kendi bmw 520 aracımda bile netflix izleyebiliyorum . Siz HDMI olan televızyonunuzdan ızleyemıyorsanız kendi sorununuz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı