Netflix Netflix Otomatik Ödeme Kapama

Makaleler
30
Arkadaşlar Netflix hesabım ödeme günü parayı otomatik karttan alıyor. Bu seçeneği kapatma gibi bir şey yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlara gir oradan ödeme seçenekleri kısmı var orada olması lazım . (Netflix'in ayarlar kısmını fazla hatırlayamıyorum kusura bakmayın)

İlk olarak Netflix ana ekranında sağ üst köşede bulunan kullanıcı isminizin üzerine gelin ve "Hesabınız"a tıklayın. Sonrasında ise açılan sayfada "Üyelik ve Ödemeler" bölümünde yer alan "Üyeliği iptal et"e basın

Var ben kapattırdım canlı destek ile iletişime geç otomatik ödemeyi kapatıcam de yapıyolar.

Arkadaşlar Netflix hesabım ödeme günü parayı otomatik karttan alıyor. Bu seçeneği kapatma gibi bir şey yok mu?
Zaten kullanıyorsanız neden ödemeyi kapatmak istiyorsunuz. Ayrıca kayıt olan her kişi aslında bir nevi otomatik ödeme talimatı vermiş olur. Tabi bu yöntemi alt etmenin (bahsettiğiniz konu için) yolu var.

Zaten kullanıyorsanız neden ödemeyi kapatmak istiyorsunuz. Ayrıca kayıt olan her kişi aslında bir nevi otomatik ödeme talimatı vermiş olur. Tabi bu yöntemi alt etmenin (bahsettiğiniz konu için) yolu var.
Ya ödemeyi hemen yapmak istemiyorum. Karta para atıcam bir ürün siparişi vermek için. O yüzden o para bana lazım. Çekmesini istemiyorum.

Ya ödemeyi hemen yapmak istemiyorum. Karta para atıcam bir ürün siparişi vermek için. O yüzden o para bana lazım. Çekmesini istemiyorum.
Dediğimi yap canlı desteğe bağlan otomatik ödeme kapatmalarını iste üyeliğin bitmeden 3-4 gün önce mesaj geliyor yeniden devam etmek ister misiniz diye tek tıkla devam ediyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…